Зима

Зима
Пролет

13 ноември 2015 г.

Любовното мото на всяка зодия

Какво е любовта за различните зодии?
 
Всяка зодия си има характерни разбирания за това какво означава да си лудо влюбен. 

Ще ги очертаем, а това дали са верни оставяме на вас да прецените.

Ето как представителите на различните зодии разбират понятието „любов“!

Овен – „Любовта е като горски пожар“

Овните не се страхуват да бъдат приключенски настроени, смели и експериментиращи. Те буквално горят в любовта, когато някой достоен я спечели. Овните са ненаситни, когато става дума за любов. Те са страстни любовници, които са способни да възпламенят дори най-вялия партньор.

Телец – „Любовта е тест“

Телците могат да обичат силно, но само когато половинката им премине поредица от тестове за вярност, любов, отдаденост, отзивчивост и какво ли още не. Те са егоисти в това отношение и за да дадат любовта си, другият трябва да оправдае очакванията. Това е така, защото повечето телци се страхуват от любовната мъка и са склонни да погребват чувствата си дълбоко в себе си.

Близнаци – „Любовта е мистерия“

Близнаците обожават спонтанността, неочаквания край, общителността, гъвкавостта. Те търсят разнообразието в любовта. Затова е и трудно да се задържат в дълготрайна връзка. Приключенията са тяхна страст. Ако няма вълнение и изненада, те губят интерес.

Рак – „Любовта е успокояваща“

Раците търсят спокойствие, сигурност и топлота на семейното огнище. Те са домошари и търсят непрекъснат контакт със своите роднини. Раците се ръководят предимно от емоциите си и затова за тях е важно да бъдат обгърнати от топлота и обич. За тях любовта трябва да успокоява и да балансира, а не да кипи от страст и да възпламенява.

Лъв – „Любовта е всепоглъщаща“

Лъвът има склонност да бъде център на вниманието. Това често означава надмощие над половинката. Невинаги става дума за негативно надмощие. Много често лъвовете са склонни да проявяват свръхпокровителско, закрилническо и собственическо поведение. Те са териториални животни и като царе на джунглата държат да бъдат обичани, харесвани и дори обожавани от партньорите си. Ако получат всичко това, Лъвовете връщат многократно жеста.

Дева – „Любовта е твърде лична“

Девите са свръхмислители. Те могат да размишляват цяла нощ върху даден проблем без да мигнат. Те са критични както към другите, така и към себе си, въпреки че рядко признават грешките си. Девите са склонни вместо да прегърнат и целунат любимия, който се приближава към тях, да му отправят някаква забележка или ироничен коментар. Те не биха губили време в любовни обяснения.

Везни – „Любовта те кара да излезеш от кожата си“

Везните ценят красотата, хармонията и магията на любовта. Те ще са щастливи и благодарни, ако ги обграждате с доброта и внимание. Везните обаче изразяват любовта си винаги обмислено, но понякога доста недодялано.

Скорпион – „Любовта руши прегради“

Скорпионите са смели и безстрашни. Те се хвърлят напред в любовта, независимо дали си струва или не. Те се вкопчват и дори на моменти задушават партньора си. Склонни са да демонстрират притежание към половинките си.

Стрелец – „Любовта означава себепознание“

Стрелците са ярки, изпълнени с ентусиазъм и оптимизъм личности. Те са страстни и обичат да дават любов и да получават обич. Най-щастливи са, когато получават любов и одобрителни коментари не само от половинката си, но и от обкръжението си.

Козирог – „Любовта е безкрайна мисия“

Козирозите могат да бъдат много сурови и студени, дори прекалено твърди с половинката си. Но когато са влюбени са способни да вложат цялата си енергия, за да бъде връзката им успешна. Те обичат така, сякаш връзката им ще продължи вечно и завинаги. Това понякога ги кара да пренебрегват старанието във връзката, което всеки партньор трябва да полага.

Водолей – „Любовта ме хваща неподготвен“

Водолеите витаят в облаците. Обикновено те са толкова погълнати от своите хуманитарни каузи, че забравят за любовта, която стои на прага им. Най-често се случва така, че любовта ги удря по главата в момент, в който най-малко очакват. Когато са влюбени те дори изпитват замаяност и неспособност за ясна мисъл.

Риби – „Любовта е преданост“

Рибите винаги мислят за другите. Когато са влюбени, те се отдават толкова силно на другия, че забравят за собствените си желания и нужди. Рибите са мечтатели и очакват половинката им да мечтае заедно с тях. Ако изпълните мечтите си заедно, любовта ще е вечна!



Аz-jenata.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар