Зима

Зима
Пролет

22 ноември 2015 г.

Истините за любовта, които научаваме само след изневяра

Животът ви преподава някои болезнени уроци, чрез които много бързо проумявате някои истини...
 
Изневярата е едно от най-ужасните и болезнени неща, които могат да се случат на човек. 

За съжаление обаче, никой не е застрахован, а със съвременния начин на живот и „новите ценности“ на 21-ви век – измамата в любовен аспект е нещо твърде често срещано.

Колкото и да си мислите, че знаете за връзките и любовта, представите ви тотално се преобръщат, когато станете жертва на изневяра. 


Животът ви преподава някои болезнени уроци, чрез които много бързо проумявате някои истини. 

Ето и кои са те:

Научавате, че любовта невинаги трае „завинаги“

Ако допреди изневярата сте живели в розов балон, където всичко е било спокойно и идилично, след нея вече имате съвсем различно възприятие на думата „завинаги“. Вече знаете, че нищо не е толкова идеално, колкото изглежда и не всяка връзка може да устои на времето, трудностите и предизвикателствата. Все пак малко скептицизъм е здравословен.

Научавате, че отчаянието е сред най-опасните чувства

Много хора, разбрали за предателството на своята половинка, се потапят в света на отчаянието. Често те се сравняват с човека, с когото са им изневерили, а това не води до нищо добро. А обикновено с отчаянието идва и самосъжалението, което само може да ви депресира още повече.

Научавате, че дори най-близките ви хора са способни да правят наистина ужасни неща

Вие ще бъдете посветени в дълбините на егоизма, който съществува по света. Хората са способни да правят ужасни неща, дори и спрямо тези, които твърдят, че обичат. Това прозрение ще ви накара още повече да цените своята лоялност и да търсите такава и в бъдещия си партньор.

Научавате, че доверието е най-важно в една връзка

Осъзнавате, че трябва да намерите човек, на когото можете да имате пълно доверие, както и той на вас. Както знаем, доверието е една от важните основи, върху които се гради здравата връзка. Веднъж загубено, доверието е почти невъзвръщаемо.

Научавате, че всъщност сте много силни

Защото колкото и страшно да ви изглежда всичко в началото, вие можете да се справите с него. Имате силите да преодолеете всичко, да се изправите, след като сте паднали. И трябва да се гордеете със себе си!



Tialoto.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар