Зима

Зима
Пролет

10 декември 2015 г.

Пет неща, които жените крият от мъжете си

Повечето жени са склонни да крият от своите съпрузи някои неща за себе си...
 
След като човек сключи брак с половинката си манталитетът „това, което е мое е и твое“ започва да диктува в живота на двойката.

Въпреки това, повечето жени са склонни да крият от своите съпрузи някои неща за себе си.

Експертите твърдят, че дамите най-често остават потайни относно пет неща. 


Ето ги и тях:

1. Здравословни проблеми

Ако една жена установи, че има подозрителна бучка в гърдата си, или усети друг смущаващ „симптом“, тя ще предпочете да сподели това с майка си/дъщеря си или сестра си, но не и с мъжа си. Жените предпочитат да скрият подобни тревоги и опасения от своите съпрузи. Малко са жените, които са готови да покажат пред половинката си своя искрен уплах и ужас.

2. Проблеми в отношенията

Често в проблемните бракове има много скандали и ситуации на мълчалива пасивна агресия. Ако една жена не може да изглади отношенията си с мъжа си чрез откровени разговори, тя започва да търси съвети в интернет, от приятели и дори от терапевт, но без знанието на съпруга си. Сякаш „оправянето“ на връзката е единствено нейна работа. Разбира се, това е абсолютно неефективно.

3. Сексуални фантазии и предпочитания

Много омъжени жени са сексуално незадоволени, а в същото време избягват да говорят за секс с партньора си. Причината за това до голяма степен се крие в това, че жените по принцип не искат да разказват на своите мъже какви са сексуалните им фантазии, защото се страхуват да не се изложат или да не наранят чувствата на любимия си.

4. Лични успехи

Вярвате или не, жените не са особено склонни да се приберат вкъщи и да започнат да се хвалят с повишение в работата, с увеличение на заплатата и т. н. Дамите не говорят за амбициите, кариерата и успехите си пред своя партньор, за да не излезе, че се състезават с него или да не потискат егото му. Факт е, че ако жената е на шефска позиция в службата, мъжът ѝ може да се почувства застрашен.

5. Пари за черни дни

Жените предпочитат да пазят в тайна от мъжете си какви точно пари имат заделени в банката или някъде другаде във фонд „лични средства“. Причините за това са различни, а основната от тях е прозаична – парите ще им потрябват в случай, че връзката се разпадне. Заделените авоари дават на жената чувство за сигурност. Лошото е, че ако съпругът разбере за парите, може да се почувства предаден и да изпадне в параноя, че жена му може да има и по-големи тайни.



Tialoto.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар