Зима

Зима
Пролет

10 декември 2015 г.

Борисов, готов ли си да биеш протестиращи?!

Ченгеджийските провокации вече са факт.
 
Полицейски автомобил се опита да пробие блокадата на "Орлов мост" в четвъртък вечерта. Плъзнаха страховити слухове, че мутри готвят окървавяване на мирния досега протест.

На 19 февруари 2013 г. полицаи-мутри, напазарувани за провокации от прасетата на мафията, окървавиха протеста на гражданите срещу Бойко Борисов. Агиткаджии дадоха своя принос. На другия ден като образцов страхливец "Бойко" подаде оставка.

Обаче реши да се прави на голееееем демократ, влюбен в народа. Подал оставка, ти да видиш, защото не можел да гледа как се лее кръв по асфалта. Не затова правел магистрали.

Ало, Борисов, готов ли си да бие сега протестиращи, Борисов. Софиянци ти спасиха задника неблагодарен на 14 юни 2013 г., когато Ахмед Доган те беше поръчал на Делян Славчев Пеевски. Борисов, нали сам раздуваше как планът бил да те окаушат и да те убият в тюрмата.

Свободолюбивите софиянци те спасиха. Сега ще им го върнеш ли тъпкано, доказвайки, че няма ненаказано добро? Не насъсквай джандарите като Гелосаното, Борисов, да не си отидеш пак с "внезапна" оставка.



bgsniper.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар