Зима

Зима
Пролет

11 декември 2015 г.

Не бъркайте анимационните филми с порно

Закъсали за уютно и усамотено място двойки или търсещи по-нестандартно преживяване, масово избирали кинозалите, за да правят секс...
 
 За повечето любители на седмото изкуство киносалонът е място, където да се срещнат с него, и в зависимост от нагласите и настроението си да се насладят на режисьорско майсторство и актьорско присъствие, или просто да се разтоварят, пренасяйки се в друг свят.

За друга категория хора обаче очевидно не е важен толкова филмът, колкото самата зала. По една проста причина – че в нея могат да останат насаме и на тъмно с интимен партньор и да изпитат съвсем друг тип удоволствие, ако салонът е (полу)празен.

Закъсали за уютно и усамотено място двойки или търсещи по-нестандартно преживяване, масово избирали кинозалите, за да правят секс, разказва служител на столично кино.

Разгорещените партньори или не знаели, или не ги интересувало кой знае колко, че в залите освен други посетители има и камери, които ги наблюдават, а някои дотолкова се увличали, че не смогвали да се облекат до края на пропуснатата прожекция.

И обратно на очакванията, че това са тийнейджъри или млади двойки, дотолкова вглъбени в себе си, че мястото няма значение, на бурни страсти се отдавали и хора в зряла възраст.

Някои по-екстравагантни дори си наемали зала само за себе си, без значение колко скъпо ще им излезе удоволствието.

Или пък, за да си осигурят пълен комфорт, избирали анимационни филми, за които се очаква, че са по-малко посещавани, с „незначителната” подробност, че зрителите обикновено са родители с малки деца.

Ако тази мода продължи, може да се стигне дотам, че на кинозалите, където се прожектират анимационни филми, да се слага знакът за препоръчителен родителски контрол.




Камелия Христова, "Новинар"

Няма коментари:

Публикуване на коментар