Зима

Зима
Пролет

12 декември 2015 г.

Новата "Марица" вече пропада! Защо?

"Спаси София": Магистрала "Марица" не е свързана със София, но България няма излишък от пари и време, за да ги пилее по този безобразен начин
 
 Едва месец след откриването магистрала "Марица" вече пропадна. Проблемът с качеството на строителството и ремонтите не е софийски, той е национален и силно тревожен, алармира "Спаси София".

По-притеснително е, че пропадането е в аварийната лента, която всъщност е най-слабо натоварена.

"Магистрала Марица е поредната жертва на некачественото и претупано строителство, при което надзорът и контролът са само на хартия. Припомняме, че същата съдба сполетя и магистрала Струма по-рано през годината", написаха още от гражданската организация.

Изпълнителите са Пътища Пловдив АД и Агромах АД.


"Спаси София осъзнава, че магистрала "Марица" не е свързана със София, но България няма излишък от пари и време, за да ги пилее по този безобразен начин", завършват будните граждани.

По повод на сигнала за пропадането на аварийната лента от АПИ съобщиха, че трасето при 30-и км на магистрала "Марица" не е компрометирано.

От АПИ уточняват още, че е разпоредено на изпълнителя на обекта за своя сметка да предприеме необходимото за отстраняване на пукнатина от около метър.


Няма коментари:

Публикуване на коментар