Зима

Зима
Пролет

12 декември 2015 г.

Съботен бис

Туърквай със Соня и Ваня, голата Лейди Би и нов бюст от Гущерова

Винаги съм се чудел защо някои хора държат да скапат всяка еротична мисъл у другите. Готов съм да блокирам и Орлов мост, но трябва да се спре с тази практика, особено, когато е в национален ефир.

Чудите се кой иска да стъпче розовите ни помисли? Ами Ваня Червенкова и Соня Колтуклиева. Двете се впуснаха в актуалното през последната година "туъркване" в Big Brother. Щеше да е смешно ако операторът не навираше задните части на Соня при нейните опити да се прави на пластична. Уж разумна жена, ама с ищах надена клин и трико. А еротичният танц с Ваня ме накара дори да харесам Майли Сайръс. А си мислех, че някогашната Хана Монтана е убиецът на женския сексапил.

Продължаваме с героя от същото шоу Борислав, който вместо да се къпе в някаква мимолетна слава ще си остане част от миризмата на евтини чорапи. Ако ще и най-големият бизнесмен да стане винаги ще тегне сянката на снимките с мъжкото му достойнство в телефона на Евгени Минчев. Всъщност Боби призна, че искал от Минчев да го лансира за рекламно лице и аз веднага съм готов да му съдействам с идея. Да рекламира чорапи на руски туристи. Нещо от сорта "Носки на скидка!". Може да предлага и бонус - снимка на лично съобщение.

"Не може да си дадеш седалището под наем и да си готов на всичко, за да успееш. Това не го приемам", коментира Боби поведението на лорда в интервю. Да ви прилича на светска шизофрения?

Боби ще си остане известен с чорапената афера

Че родната музикална сцена е тясна за всички родни таланти е ясно. Но някои са готови да стигнат дъното само и само да попеят пред 20-30 души. Бойка Щерева, която някога бе известна като Лейди Би съчетава джаз и класики с голи цици. Абсолютна иноваторка от миманса! Как мислите, ако ви пее на уше ще ви се отвори ли глътка? 

"Българският крал на чалгата завладява Инстабул", гръмна онлайн изданието на Милиет. Това, което не успяха най-силните ни царе ще го стори крал Азис. Дано само не седне наистина на трона, че десетки хиляди поданици у нас ще се чувстват като сираци. А и Азис ни е необходим тук, за да може да бъде отдушник и мишена за псевдо поп звездите, които постоянно се оправдават с чалгизацията. Дет' се вика - на крив микрофон батериите не са му алкални.

Азис е новият крал на Истанбул

Кандидатът за трона на Азис - Фики, пък си има други проблеми. Търси си гадже и се моли за световен мир. Явно Галин вече не му е пречка и всяка вечер преди да заспи скръства ръце в молитва за благоденствие и щастлив живот.

"В момента нямам приятелка. Търся си гадже. От постоянните ми участия и обиколки в страната нямам време за сериозна връзка", оплака се певецът. Айдее, не ви виждам ръцете, къде сте селскостопански работнички? Станете гадже на Фики, станете част от българския шоубизнес!

Мария Гущерова обича да демонстрира благосъстояние в скъпи тоалети. Но ни информират, че фолкпевицата подменила силикона с нов. А той с вечерна рокля трудно изпъква. Но миньончето решение винаги има - яви се в меката на ориенталските ритми Студентски град. Тя се пусна пред загорялата студентска аудитория по потниче и ефектът е постигнат - само номера на имплантите не е на показ.

Но надежда има. Новата "Мис България" Марина Войкова, която е известна с прякора си Голата Маца, ще става учителка по български език и литература. Нямам идея за педагогическите способности на гордостта на Елин Пелин, но със сигурност ще повиши присъствието на ученици в часовете й. А сред момчетата едва ли ще има проблем с неизвинени по български.

"Няма срамна работа. Бих работила всичко. Стига да не излагам и не наранявам родителите си. Искам те да се гордеят с мен", коментира плановете си за бъдещето най-новата ни миска.

Голата Маца ще става учителка

Прочети още на: http://www.dnes.bg/redakcia/2015/12/12/syboten-bis.286272,image6#photo
Голата Маца ще става учителка

Тя поне има щастието да не се конкурира с плеймейтките, защо там вечно мирише на война. В новата битка на голия фронт главни действащи лица са Елена Кучкова и Светлана Василева. От седмица двете силиконки се подминавали като малки гари по събитията, на които се засичали, докладват светските медии. Двете обаче не се скубят за мъж, а за идеи. И то иновативни. След напускането на VIP Brother Гонзовица се зарекла да започне нов живот, а едно от първите й начинания било да организира среща с фенове в столично заведение, където да си побъбрят в неформална обстановка. Точно като Кучкова преди година. Последвал и друг удар - Светлана решила да се разхвърля за благотворителен коледен календар, средствата от който щели да се дарят на дом за деца. А Кучкова също направила подобна сесия със същата цел. Извод: Плеймейтките не са глупави, просто мислят еднакво!

Наскоро покрай поскъпването на винетките премиерът Борисов каза, че не приема протестиращи с поршета. Марката така ни се наби, че реших да ви отправя поздрав в този работен ден с една песен, в която има всичко - неразбираем текст, "висш пилотаж" в пеенето, а клипът ни връща в една отминала епоха, когато бе важно клипа на песента да съдържа няколко незаменими елемента - ланци, лъскава кола, пури, женски дупета. 


Панамера, братя и сестри! Каквото и да означава...
Светлето се оказа крадец на плеймейтски идеи

Александър Попов, Dnes.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар