Зима

Зима
Пролет

16 януари 2016 г.

Яневагейт: С добра дума се стига далеч...

Но с пляскане по дупето се стига още по-далеч!

Двете палави каки отново успяха да избухнат с телефонен разговор, като превъртял ислямист на площад в европейска столица. 


Не това не е шега, двете фурии са провели интригуващ разговор. Няма леко загатната еротика, има секс за пари. Чудя се #КОЙ има желание да ги опраска тези толкова нелицеприятни фигури.

От понеделник Ви делят две излизания в родните вървежни дискотеки и четири повръщания. Нека Ви дам още един повод за чревен дискомфорт. Видяло се е, че всяка седмица ще ни дават подробна разпечатка за телефонните разговори на дамите. Как се сдобиваш с къща за колосалната сума от 1,5 милиона евро?

Отговорът е стани изгора на бате Бойко.

Двете "каки" от "Яневагейт" вероятно ревнуват, мислим си ние, невинните слушатели на клюкарската им сбирка. Ревнуват, че премиерът не се е впечатлил от формите им и не е искал да им купи къщи в Барселона.

Дали пък от думите на един от собствениците на сайта Биволъ "Иначе беше приятно отскачането до БарЦелона по Нова година. И полезно.", да си направим изводи, че е свършил добра работа? Може би е видял прословутата къща, може би е видял кой влиза и кой излиза от нея?

Засегнати са не само разходите по любовници на премиера, а и чувствата му. Борисов има чувства, не му е за „едното…“.

А ние слушаме с внимание сложния разказ на бившата съдия и подозираме: мечтата на Янева е да бъде новата сексуална играчка на ББ, та да изкара пари за скъпи маркови дрешки и екзотични пътувания извън китната България. Лирическата героиня на тази аудио пиеска копнее да бъде обладана и употребена в премиерската спалня. Желае да я отведат в нови измерения на град Банкя. Лирическият Аз изпитва дълбоки терзания. Страхува се да не получи височайшата милост и да й се струпат допълнителни неприятности. Янева разкрива положителното отношение на мечтания мъж към някои жени, не му било само „като за едното чукане“- допълва тя. Дискретност, скъпи подаръци, институционални постове. 


И тук идва кулминацията, героинята знае, че възприема останалите жени единствено като сексуален трофей. Треперят й гащите. Мая е пострадала, половин София знае, че е опраскана и изоставена. Не знаем коя е Мая, може само да предполагаме.

    "Без обвързване, без омръзване,
    със завързване за леглото
    Мръсно видео, мръсно фото
    Мръсен шепот във ухото
    Fuck love, не съм готов, не съм готов
    да консумирам стока със изтекъл срок"


Вулгарност, търговия с влияние, злоупотреба с власт, страдащи жени. Мъка. Мъжки глас - адвокат Момчил Мондешки, страна по търговски дела, гледани от Ченалова. Секс. Стимулиращо пляскане по дупето.

Яневагейт знаят формулата за успех и ще я използват, докато не получат каквото искат.



Добромир Петров, No-comment.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар