Зима

Зима
Пролет

6 януари 2016 г.

Асен Блатечки: Спокойствие може да се постигне, ако всичко друго ти е наред

Въпреки че повечето неща, които Асен Блатечки си е пожелал е успял да направи през изминалата година, той все още иска да има повече време за децата и за себе си. 

 
Актьорът сподели, че няма амбиции за дъщеря си и сина си, а ще е щастлив, ако те са щастливи.

И ако синът му сигурно ще се занимава с таекуон-до, актьорът е спрял своята дъщеря от този спорт след първия и урок, тъй като на следващия ден вече ритнала едно момче в училище. Блатечки се оказа човек с много таланти – освен актьор, той е режисьор, плува, гребе, каратист е, а в детството си е бил и добър художник.

Той коментира пред bTV новата си задача в предаването „България търси талант“, че очаква да срещне ентусиасти и интересни хора с необичайни таланти. Талантът те зашлевява, така че не може да не го видиш, друг път се появява веднага, а трети път трябва време, за да излезе, обясни членът на журито.

Асен Блатечки коментира и участието си в „Съдилището“. Според него успехът му се дължи на факта, че е направен с много любов от целия екип, начело с режисьора Стефан Командарев. „Усещаше се още докато се снима, че нещата ще се получат.“, обясни актьорът и допълни, че щастливо обстоятелство е било и това, че темата на филма съвпадна с темата на света – емигрантите.

Заради участието си в „Съдилището“ е бил харесан и от холивудски продуцент, който му е предложил да му намери агент в САЩ. „Не смятам да емигрирам в Щатите", отбеляза все пак Блатечки: – Ако се случи да ме поканят за роля, ще се снимам, но ще се върна“.

Актьорът обясни, че не вярвал изобщо, че някой в САЩ ще се заинтересува от бежанския проблем, защото там хората са далеч от Европа.

Самият той е успял в този проект да постъпи като холивудските си колеги като не се занимава с никакви други проекти по време на снимките. Иначе за новата година Блатечки си пожела да е спокойна за всички и да не ни сполети „китайското проклятие“ – да живеем в интересни времена. „Спокойствие може да се постигне, ако всичко друго ти е наред“, отбеляза актьорът.

Асен Блатечки иска най-вече децата му да са щастливи и усмихнати, а лично за себе си да приключи филма, който е започнал отпреди две години. Първоначално името е било „Люси“, но вече и Люк Бесон направи филм със същото име.


Няма коментари:

Публикуване на коментар