Зима

Зима
Пролет

14 януари 2016 г.

Кои сега са най-лошите

Ставаше все по-нелепо през годините облъчването на европейското народонаселение със заклинанието - търпи и ще си спасиш душата.

Търпи дори да загубиш всичко останало, дори в цената на спасението да е включена загубата на реална територия от собственото ти тяло и от собствената ти държава.

Ставаше все по-налудничаво да плашиш цял континент, че трябва да приема и да не забелязва всичко лошо, за да не стане още по-лошо. Затваряйте си очите за неразбираемото и ненормалното, което чужди хора вършат във вашите градове, иначе ще пуснете от бункера духа на нацизма.

Но от тази година вече не е даже нахално, а е чак срамно да сееш страх с призрака на Хитлер, докато безсрамно убеждаваш коренното население, че и то не е цвете за мирисане. Че и белите мъже също изнасилват – така че малко по-спокойно го раздавайте, още малко потърпете.
 

Имаме новина от новата година и тя е, че материята е все по-близо до победа над духа.

Страхът от обрязаната човешка материя печели все повече точки срещу страшния комплекс от призраците в историята. И трябва да признаем, че това всъщност е най-очакваната победа на рационалното над ирационалното.

И трябва да добавим, че това всъщност е много стара новина. Но едва сега стига до мозъците на полезните идиоти, които по убеждение вярваха, че трябва само малко търпение и ще я бъде мулти-култи утопията.

Полезните идиоти почти са на привършване и в близко бъдеще нови няма да се развъждат. Те си бяха загубили временно мозъците, но си бяха запазили очите, ушите и инстинктите. Последни ще останат само щатните идиоти, които получават заплати, за да увличат с идиотизма си населението. Те са матросовците на потъващия либерален кораб и до последно ще се опитват да запушват пробойните му с любимата си страшна история.

Късно е обаче да спираш течовете, даже и да напъхаш по дупките цял Хитлер заедно с цялата му SS. И е безсрамно да развяваш пред новоизнасилените и новообезчестените едно и също парче от историята, когато пред техните очи се развяват съвсем други парчета човешко месо.

На кой щатен идиот въобще му хрумна, че старият номер може да мине и този път. Или щатните идиоти не знаят други магии за поддържане на мулти-култи илюзията, затова и продължават да си настояват за своето – търпете и нещата ще се наредят чудесно.

Това вече не е обикновена глупост, а е доказаната глупост. И действително е живо нахалство все още да продължаваш да си отваряш устата заради нея. Действително е живо безсрамие все още да се опитваш да затвориш всички различни усти със заплахи за ксенофобско и расистко преследване.

Действително си е жив позор да казваш на опозорените – какво значение има кой ви опозорява.

Какво ви пука дали са бели или черни – нали и преди ви изнасилваха, тази работа да не е от вчера или от днес. Престанете с истериите, най-важното сега е да запазите спокойствие, защото иначе ще изкарате Хитлер от гроба и ще стане още по-лошо. Това би подхождало да се намира в устата на всеки неподправен селски идиот, но излиза от устата на онова чиновническо месо, назначено за еврокомисар по външната политика и сигурност.

Заради такива капитани либералният европейски кораб потъва безнадеждно. И заради тях все по-масови ще стават доброволните отряди за самозащита, а Редът ще се превръща в новата европейска мечта за коренното население.

Щатните идиоти ще се опитат да дамгосат мъжете и момчетата доброволци като зомбита, излезли от бункера на Хитлер, но какво друго могат да предложат като алтернатива. Другото са разпуснати армии и пробити полиции, работещи по принуда за мафията на политкоректността.

Нищо лично, но как можеш да вярваш на ченгета, които крият престъпления заради етническия произход на престъпниците и в името на абсурдната цел да има граждански мир. 


Как можеш да разчиташ на тях, ако скучаещи нерези нападнат жена ти или дъщеря ти, след като ченгетата са заети да преследват хора с етикет „крайно десни”. Понеже с крайно дясната плячка можеш да се похвалиш и пред камерите да броиш бръснатите глави на колана си.

Престъпленията на „крайно десните” са углавни, защото са извършени от омраза, докато нерезите изнасилват от любов.

Още повече че и преди е имало нерези, сега само се разнообразяват животинските видове. Само си въобразявате, че положението е изтървано и че всичките тези чужди момчета, търсещи по-добър живот, са лоши до крак. Но ако продължавате с истериите – тогава ще дойдат наистина лошите момчета и ще видите какво ще стане.

Проблемът обаче е, че вече не знаем какво по-лошо може да стане и колко по-лоши от сегашните могат да се появят. Проблемът е, че не можем да живеем с един и същ кошмар от миналото и заради него да се правим как не забелязваме кошмарите на новата реалност.

Мулти-култи илюзията виси на магия от последния косъм от Хитлеровия мустак, с който вече и децата не могат да бъдат уплашени. 


Питайте ги от какво се страхуват днес – те поне още не са се научили да бъдат политкоректни лицемери.



Калин Руменов, "Новинар"

Няма коментари:

Публикуване на коментар