Зима

Зима
Пролет

21 януари 2016 г.

Отрежи му го и нахрани кучетата

Не питайте кога ще ги стигнем – този път те трябва да наваксват здравия ни разум и самобитния ни обществен морал...
 
Тя иска да му го отреже и с него да нахрани кучетата. Защото той (обвиняват го и тя е сигурна) е изнасилил внучката й. 

Тя изглежда като жена и баба, на която може да й се вярва, че ще го направи – дайте й лозарска ножица и повече нито едно момиче няма да пострада от този дърт перверзник.

Тя обаче никога няма да стане комисар по човешките права и можем само да съжаляваме. Защото тези права, въпреки че се водят човешки, все повече ги ядат дивите нерези.

Не съм сигурен дали го обвиняват с право и могат ли да го докажат. Но съм сигурен, че тя е права по принцип и че има ли изнасилване – трябва да играе брадвата. Както и че има ли педофилия – викайте на помощ кастрацията.

Дайте й нож и точило, оставете я да работи с размах и ви обещавам – Кьолн повече няма да се повтори поне докато тя е жива.

Но Стрелча не е Кьолн, което може да успокоява само Стрелча. А тя не е важна клечка, която би седнала да ви успокоява – и други внучки са ги напивали и изнасилвали. Ако на всеки тръгнем да му го режем и да го даваме на кучетата – те самите ще заприличат на нерези, което вероятно би нарушило правата им на животинско самоопределяне.

В днешните времена тя е здравият разсъдък, а Стрелча е приятното изключение в смахнатия ни европейски свят. Колко хора живеят в Стрелча и колко днес протестират, защото не искат да живеят повече в един град с изнасилвачи на ученички. Съотнесете го към населението на Кьолн, към цяла Германия и към осмелилите се там да протестират срещу политкоректните табута, защото не искат повече да живеят в собствената си държава с натрапили се и доказани насилници.

А в Стрелча дори още нищо не е доказано – къде тогава е Стрелча, къде е Кьолн и къде е Европа, където изнасилените трябва да си мълчат, за да не създават лош имидж на изнасилвачите. Не питайте кога ще ги стигнем – този път те трябва да наваксват здравия ни разум и самобитния ни обществен морал. Които все още отказват да приемат неприемливото, да третират изнасилванията като обичайна престъпност, а педофилията да я превръщат в политическа идеология.

Стрелча днес е сред малкото красоти на грозно умиращата Европа, в която се е затрило всичко мъжко, всичко женско, но и всичко родово. Никой не иска да храни кучетата, никой за никого не иска да отмъщава, а това човешки изглежда противоестествено.

По човешки естествена е бабата на обезчестената и оскърбена, която иска кръв за кръв, достойнство за достойнство. Кажете, че не е естествено, че не е европейско, че е варварско. И живейте тогава честито с истински неевропейски варвари, които имат естествени нужди и ще ги свършат, без никого да питат.

Тя може да спаси Европа, само й дайте нож и точило - а после я предавайте като народна песен от уста на уста, разказвайте я от пост на пост, споделяйте я от стена на стена. Нека се разчуе наблизо и далеч каква баба живее тук, чиито внучки е по-добре да заобикаляш. Нека се разчуе какъв град се е запазил, в който не можеш да посягаш на момите. Нека се знае каква държава има, където не бива да задиряш жените.

Това да не ти е Германия или Швеция, където стари перверзници канят милиони млади мъже в леглата на жените си, за да гледат отстрани и да се попипват, докато задоволяват потребността си от толерантност.

Това да не ти е развито безродово общество, в което майката е сурогатна, бащата е донор, а бабата и дядото са изхвърлени от модерното време биологични понятия.

Тя наистина може да спаси Европа, но коя, по дяволите, е тя. Някаква си баба на едно изнасилено момиче от градче, за което модерният свят не е чувал. Разбира се, че ще иска да разфасова, естествено, че ще се сети да нахрани кучетата с карантията му. Такива като нея още не са разбрали коя година започнахме и още живеят в средновековието на човешките права.

Не я приемайте сериозно, защото жената е разстроена, а на всичкото отгоре е и стара – едно си знае, едно си бае. А модерният свят вече знае хиляда и един начина да се оправи с изнасилвачите и педофилите и всеки един от тях е работещ – после всичко ти работи и следващата Нова година пак можеш да я празнуваш в Кьолн.

Назначете тази баба за върховен комисар по човешките права и тя ще върне нещата по старите им места. Ще започне първо от кьолнските нерези и ще ги достави по родните им домове скопени, като ще им вземе нещо за спомен и ще го даде на кучето. И въобще няма да им задава лигави лексиконски въпроси – имате ли вкъщи война, огладнели ли сте, или само искате да имате iPhone и „по-добър живот”.

Съжаляваме, но нашият живот вече не е никак добър и не можем да ви предложим друго освен кастрация. Каквото повикало, такова отрязало, такова яло кучето – това трябваше да го знаете от вашите баби.

Нека се разчуе наблизо и далеч каква баба живее тук, чиито внучки е по-добре да заобикаляш


Калин Руменов, "Новинар"

Няма коментари:

Публикуване на коментар