Зима

Зима
Пролет

20 януари 2016 г.

Пеевско/Боковските медийни подгъзурници кацнаха на „АФЕРА“ за убийството на Антов

И кое му е „шокиращото“, след като АФЕРА го написа преди 10 дни?
 
На следващия ден след убийството на Александър Антов – 10 януари т.г. – ЕДИНСТВЕНА „АФЕРА“ В ПРАВ ТЕКСТ НАПИСА: „ПРАВДОПОДОБНАТА ВЕРСИЯ: ТЕЖЪК РАЗВОД НА ДЪЩЕРЯТА НА АНТОВ. БОКО ИЗПОЛЗВА СИТУАЦИЯТА И ПУСКА „БОТЬОВЦИ“ С ИДИОТСКИ ОБЛЪЧВАНИЯ КАК АТАКУВАЛИ МВР И ДЪРЖАВАТА“.
 

През това време жълтакави агенцийки, които изобщо нямат нищо общо с Делян Пеевски, врещяха, квичаха и пищяха как „срутвали“ любимия им Бойко Борисов и как убийството било „заговор“ срещу премиера.
 

ЕДИНСТВЕНА „АФЕРА“ написа ден след убийството коя е правдоподобната версия, свързана със зетя на Антов.
 

Далеч по-късно, осеферилите се Боко и Шиши, дадоха депеша по медийния си гарнизон и жълт седмичник ПРЕПИСА „АФЕРА“, без разбира се да се позове.
 

Днес жълтакавите агенцийки, които нямат нищо общо с Пеевски, „ексклузивно“ „гърмят“ как зетят на Антов категорично отказвал детектор на лъжата: „Шокираща развръзка за разстрела на боса на „Агресия! Защо зетят на убития Антов отказва да се подложи на детектора на лъжата?“
 

И кое му е „шокиращото“, след като АФЕРА го написа преди 10 дни? „Шокиращата развръзка“ е единствено за слугите–журналя на Боко и Пеевски, които написаха десетки идиотщини как убийството на Антов целяло „сваляне на премиера“.
 

А е простичко: що е рекла АФЕРА, все е вярно.


Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар