Зима

Зима
Пролет

28 януари 2016 г.

Забравете, че "протести" ще сменят Системата. Мафиотите си стискат ръцете, докато се "поръчват" взаимно

Ако Бойко Борисов продължава да се договаря със шляканите мърши, ще плати цена, която никой временно овластен досега не е плащал, ще го изритат като куче от властта...
 
Забравете, че режисирани "протести" ще сменят Системата. Дунанмата е част от преразпределянето на порциите - икономически и властови. 

Паритетите в задкулисието са нарушени, докато Бойко Борисов дърдори за "стабилност" и опити за дестабилизация. Американците яко мачкат "Бойко" - или да се еманципира от петата колона на Путин в България, или да си ходи.

Посланието на Вики Нюланд беше безпощадно ясно. Иначе ще пуснат "Баце" на "Сивите вълци", пардон за гавраджийската гаргара. Вики яко изнерви Бойчето. Много яко. Изобщо не се впечатлявайте от усмивчиците й на средностатистическа американска домакиня. И не мислете, че може да псува като краварка от "Дивия запад" само шляканите бюрократи от ЕС. Питайте Мартина Стронг от Амбасадата, тя знае, милата...

Нямаше начин "Бойко" да не се ошашави подир смразяващото послание на Виктория Нюланд. Не се заблуждавайте, че е във форма, защото пласира за пореден път "противоречиви пласменти", както си му е обичай да се врътка.

Севдалина Арнаудова бръщолеви в ефира на БНТ във вторник вечерта, че иде реч за "копи пейст" на "февруарските протести". Реднахме, че подир окървавяването на асфалта Бойко Борисов подаде оставка. И "ресто" - в четвъртък Десислава Атанасова (Борисов, не те ли е срам такава като тази да те вади от медийния батак?) бърбори, че не можело да се говори за аналогия с 2013 г. Кое от двете, Борисов, кое от двете - не може и най-милото в онази работа, и душата в рая.

Забравете, че "протести" ще сменят Системата. Мафиотите си стискат ръцете, докато се "поръчват" взаимно. Има едни спешъл "мокри поръчки", за които "спец" като Ботьо Ботев не отваря приказка. Най-големите босове от години имат "предварителни кратки списъци". Ако ги свитнат, техните хора убиват двама-трима от "обичайните заподозрени" като поръчители - не им дреме за невинните.

Изкушаваме се да цитираме сакраментално изречение-прокоба от прострелно СРС, но ще се въздържим. Нека "отворковците" да си раздават Порциона с усмивка...

Ако Бойко Борисов продължава да се договаря със шляканите мърши, ще плати цена, която никой временно овластен досега не е плащал, ще го изритат като куче от властта. Може и да не опре работата чак до Чаушеску, но ще е драматично. Когато американците му кажат, че трябва да си ходи, да си отива немедлено, защото техните "протести" ще бъдат различни от "проруските".

Все още не са му казали. Сега са на етапа "предпоследно мачкане". Знаем, че Б.Б. вече съжалява за банкенската фамилиарност с комплексарското обръщение "Ахмет" към Давутоглу, но това вече не може да му помогне.

И да се договаря с "ортаците" зад дунанмата на "протестите", и да се прави на мъж, газейки ги като в нощта на "Белия автобус", все тази. Когато предаде протестиращите, които му спасиха задника на 14 юни 2013 г., когато врещеше, че Ахмед Доган го бил "поръчал", сам си избра съдбата. 


Всяко нещо с времето си - всекиму неговото.



bgsniper.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар