Зима

Зима
Пролет

26 февруари 2016 г.

Alfa Romeo обнови Giulietta

Хечбекът вече ще се предлага и във версия с 240 к.с.

Компанията Alfa Romeo обнови хечбека Giulietta. Промените са засегнали както дизайна, така и част от системите на автомобила.

На външен вид фейслифтът на модела се отличава от своя предшественик по черната решетка на радиатора, както и по предната броня, в чиято долна част се е появила още една решетка. Предната и задната оптика на хечбека си остават същите както досега.

В интериора промени няма, но е налице модернизирана мултимедийна система Uconnect. Тя вече поддържа приложенията  Facebook, Twitter, Deezer, TuneIn, Reuters, както и навигация TomTom.

Гамата мотори предлага 1,4-литрови бензинови двигатели, развиващи между 120 и 170 к.с., както и 1,6-литров дизел със 120 к.с. Има и 2,0-литров дизел в два варианта на мощност - 150 и 175 к.с. Напълно нова обаче е "напомпаната" версия, която е получила добавка Veloce към името.

Тя ще се отличава от стандартния вариант по спортните си брони, преработени странични престилки и допълнителните гланцирани елементи. По капака на Alfa Romeo Giulietta Veloce е поставен 1,75-литров мотор с мощност 240 к.с. Същият двигател се предлага и на модела Alfa Romeo 4C.

Цените в Италия на обновената Giulietta стартират от 22 200 евро. Топ-версията Veloce е оценена на 34 900 евро./Automedia.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар