Зима

Зима
Пролет

15 февруари 2016 г.

Б.Б. цака "Турското ресто", за да се позачисти от клеймото "Пеевски"

Бойко Борисов набута Лиляна Павлова в обяснения от типа "селска вечеринка" за спирането на процедурите за ЛОТ 1 и ЛОТ 2 за изграждането на магистрала "Хемус".

Б.Б. опроверга любимата си Павлова, че причината била в липсата на пари заради нулев остатък от "Струма". "Бойко" си призна този път без "Мисия Лондон 2", че е принуден да търпи негативи заради Делян Пеевски.

"Витае, че от едната страна - макар че повтарям за вашите зрители и слушатели, нито имат участие, нито имената им са в тези фирми - но витае, че зад едната (фирма) стои Златев, зад другата стои Пеевски.

Официално или неофициално върху тази процедура имаше съмнения, че не е така както трябва. Искам да кажа, че тя е абсолютно извършена законосъобразно.

Но когато витаят в общественото пространство съмнения върху сделка, която е около 800 млн. лева държавни пари, никога не бих си позволил да остане в обществото какъвто и да е оттенък, че нещо неправилно съм извършил.

Затова я затворих и разпоредих веднага да се проведе нов търг, да бъде направен пред очите на всички медии", оправдава се гузнярски Бойко Борисов в Прага.

"Нека да допуснем, че МАЛКО СЪМ ПОПРОВЕРИЛ КОЙ КОЙ Е. Мисля, че ако тръгна да обяснявам повече, може да си навлеЧа някой съд",  "връзва гащи" Бойко Борисов с впечатляващо благ тон пред "дръжките на микрофони".

"Веднага разпоредих да се направи нов търг – пред очите на всички медии, които каним да участват. За да можем бързо да започнем двата лота и да ги завършим така, както съм обещал на хората във Варна.", натяга се "Бойко" на гражданите на морската столица, които има навика да обижда "на село".


И пак за себе си бърбори Б.Б. - "...никога не бих си позволил да остане в обществото какъвто и да е оттенък, че нещо неправилно съм извършил.", реди Борисов. Като че ли при читава и прозрачна процедура някой ще го обвини за нещо. Гузен подгонен бяга!

Леле, що стана?! Бойко Борисов се загрижи за общественото мнение. Ало, Борисов, не се тръшкай, "шишковците" ще те обгрижат с малоумните си подгъзувания, нямай грижа.

Обаче с "Турското ресто" играта е друга. По тази писта с евтинджос пинизи, читалищна самодейност и банкенски етюди няма да се отървеш.

Колкото до "витаенето" - само на тебе ти "витае", "Бойче", обществото няма съмнение, че зад едната фирма стои Златев, а зад другата - Пеевски.

И по-леко, Борисов, с "витаенето" да не ти се завърти главицата от "рестото" на Ердоган и Давутоглу за навеждането ти пред Ахмед Доган.

О, да, за една бройка да забравим - на Бойко Борисов все по-често ще му се налага да "ПОПРОВЕРЯВА КОЙ КОЙ" в големите сделки и политико-корпоративните схеми за точене на финансов ресурс от законопослушните данъкоплатци.



bgsniper.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар