Зима

Зима
Пролет

15 февруари 2016 г.

"Адидас" представи новата "Finale Milano"

Със завръщането на Шампионската лига на УЕФА по терените на Европа тази седмица, "Адидас" представи "Finale Milano" – официалната футболна топка за директните елиминации и финала на Шампионската лига на УЕФА.

Вдъхновена от града домакин, "Finale Milano" ще бъде използвана от Меси, Бейл, Бензема и Суарес, за да доминират в съревнованието от началото до финала.

Дизайнът включва някой от най-иконичните символи на града, като Театър Ла Скала представен редом до известните стълби на стадион "Сан Сиро" – фон на тазгодишното издание на Шампионската лига на УЕФА.

Топката предоставя и първокласно представяне на терена с безшевния си звезден панел, базиран на логото на Шампионската лига.

Външното покритие на топката осигурява оптимално сцепление и е еднакво за всички футболни топки за Шампионската лига на УЕФА. Термично слепените звездовидни панели осигуряват безшевна повърхност за отличен първоначален досег с топката.

"Finale Milano" ще бъде на терена по време на мачовете от Шампионската лига на УЕФА от 16 февруари до самия финал на 28 май.




Gol.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар