Зима

Зима
Пролет

20 февруари 2016 г.

Къде останаха мъжете?

Имаме си само няколко типажа родни плейбои, по които жените въздишат, за известно време, горе-долу, докато ги „оправят” и захвърлят...
 
Често ме питат защо харесвам по-големи мъже от мен.

Често чувам да питат приятелките ми защо си падат по мъже с десетина години отгоре им.

И честно казано този въпрос жестоко ме изнервя, защото ми се струва, че отговорът му е очевиден.

Нека ви кажа една тайна.

Няма мъже.

Съвсем сериозно - мъжете в тая страна свършиха. Край. Финито. Която е извадила късмет да си вземе свестен МЪЖ,взела. Сега останаха само разглезени пикльовци.

Няма с кого да излезеш на нормална среща, няма с кого да изгледаш един филм, няма с кого да поговориш.

Няма кой да ти направи дете.

Освен ако не искате да си размените по няколко реплики за секс тип - „малко коте, секс има ли” или съвети за маникюр, педикюр и епилация, с тия момченца няма какво да говорите.

Мъжете са не просто на изчезване, тях ги няма, България вече не произвежда такива, разбирате ли?

Имаме си само няколко типажа родни плейбои, по които жените въздишат, за известно време, горе-долу, докато ги „оправят” и захвърлят.

И после пак стигаме до все същия извод -  мъже няма.

Гледам профила на Джино от Биг брадър.

Не му помня фамилията. Джино е „мъж-мечта” за девойките в България в момента. Щото идва от Америка, кара скъпа кола, твърди, че има много пари, целият е в татуси, малко е екстравагантен, не е типичният БГ мачо, но времената се менят. Тагва се от тузарски заведения и всяка вечер е на дискотека.

Малко е неграмотен, ама му е простено, ‘щото вечер в клуба значение имат други неща.

После гледам Валерко.

Готиният футболист, вече е на 30, минал е половин София, но животът е динамичен и няма време за губене.

Валерко е другият типаж роден плейбой. Хубав, богат, футболист, пък и се говори между родните златотърсачки, че го бива...

Напред е с материала, разбирайте децата, но това е без значение за неговите обожателки, пардон, малки котета, които издигат Божинов в култ и нямат търпение да му помъркат в кревата.

Бирмата.

Сигурно сте го чували. Един от най-желаните ергени в страната според разни Интернет класации. По-известен е като бившия на Преслава и настоящия на Алисия. Това е плейбой от типа „лошите момчета”, дето пак е много богат, ходи с охрана, обича да се бие или по-скоро да кара охранителите му да бият разни хора, които не го кефят по дискотеките. За него знаем, че е болезнено ревнив, чак го избива на шамари към половинките му. Което също е повод женките да му падат в краката.

Това са три типажа от новото поколение родни плейбои - събирателни образи на начина, по който изглеждат или искат да изглеждат младите БГ момченца.

Три типажа, които са едновременно страшно различни  помежду си, а в същото време и толкова... еднакви.

Да, визуално нямат нищо общо, поведението им към жените също е в различни крайности - единият го играе кавалер, другият сваляч, а третият лошо момче.

Но същевременно и тримата си падат по един тип момичета, предпочитат фолк певици, и тримата са известни, и тримата са богати, и тримата отиват на ВИПА в дискотеките, вадят от джобовете рейбаните, ключовете от колите и двата Айфона, и чакат своите нови „приятелки” да ги забележат или набележат.

Тия момчета се обичат твърде много, имат високо самочувствие, което вероятно се дължи на многото бройки, щото друга причина не виждам за гордост.

Погълнати са от суетата, от колите, от парите, от момичетата за една вечер... от дрешките на Филип Плейн. Същите имат повече селфита с джуките напред, от кифлите, с които спят. И същите са с по-гладки крака от приятелките им - фолкпевици, гарантирам.

Тия момчета и подобните на тях 20+ годишни хлапаци, техните фенове иначе казано,  стават само за разплод. И това не ги обижда, даже мисля, че им харесва, допада им да бъдат с етикат на женкари и боклуци.

Тия момчета са това, което искат да бъдат вашите синове или гаджета. Богати, известни и с к*рви около тях.

Такива момчета, като тези тримата, може би не толкова заможни и известни, са преобладаващата част от „силния пол” в България днес. Те не могат да се оправят в живота, не могат да бъдат подкрепата, от която има нужда всяка жена, не могат да завият една крушка дори. Защото в главата им са само дискотеки, татуси и бело.

И такива момчета, ще ме прощавате, но не ни трябват.

Те са лош материал.

Не стават.

Защото не са истински мъже.

Такива вече НЯМА.



Адриана Аврамова, Lentata.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар