Зима

Зима
Пролет

1 март 2016 г.

Борисов, ще вкараш ли "случайни" наркодилъри в парламента?

Медийните ибрикчии на ГЕРБ не смеят да напишат, че пипнатият в кола, в която е намерен канабис, е син на депутат от ГЕРБ. Що така, измекяри?
 
Шубето май е голям страх. До този момент Бойко Борисов не е коментирал мегаскандала.

Междувременно депутатът от ГЕРБ Димитър Танев гради защитна теза за "разходка". Той бил разбрал от медиите, ти да видиш, че синът му е бил сред задържаните заради "чанта или торба", в която са намерени 440 грама канабис.

"Аз разбрах за случая от медиите. Това, което аз знам, е, че синът ми е бил помолен от негов приятел да го придружи в Гърция. Те са си направили разходка с кола на трети човек, след което са отишли на гости в Гоце Делчев. На излизане от Гоце Делчев те са спрени за проверки. В колата е имало много неща", бърбори невнятно депутатът от ГЕРБ. Имало било "много неща" в колата...

"Полицаите са открили и чанта или торба, в която е имало такова вещество. Двамата нямат връзка с тази чанта. Те дори не са имали достъп до нея. Взети са им пръстови отпечатъци. И двамата не са знаели за тази чанта", обяснява народният представител от ГЕРБ в ефира на Нова тв.

"Те са били задържани за няколко часа, подложени са на кръстосан разпит, след което са освободени. Дознателят им е казал, че случайно са попаднали в тази ситуация", твърди Танев в ефира на Нова тв. Синът му нямал полицейски регистрации, имал частна фирма.

Случайно били попаднали "в тази ситуация", ти да видиш. Пак като не казват, че дрогата им е "подхвърлена". Ало, Борисов, ще вкараш ли "случайни" наркотрафиканти в парламента. Що за "разходки" са на мода в ГЕРБ. Какъв е този "трети човек", в чиято кола се вози депутатският син. "Опасни връзки", Борисов, кофти "бъркалки".

Защо ли си спомняме как подир среща на 21 май 2002 г. в залата за пресконференции на РДВР-Варна с участието на посланика на САЩ Джеймс Пардю, на главния секретар на МВР Бойко Борисов и на директора Веселин Петров сегашният премиер обясняваше напоително на входа на дирекцията за "дозата дрога за лична употреба". Не чухме да говори за 440 грама.

Случаят, разбира се, ще се потули. Както много други "инциденти" с депутатски синчета и щерки, забъркани в афери с дрога. "Синтетиката" и марихуаната са на мода сред "елитните" наследници. 


Апропо. Говори се, че арестите през януари м.г. на "босовете на марихуаната" във Варна са отворили каналджийска и пазарна ниша на софийски групи.

Варненските "СИКаджийски тарикатчета" бяха прогонени от района на Петрич, Гоце Делчев и Сандански. Сетете се от първия път кои играчи се настаниха на този пазар. Само дето изпускането на контрола в Сандански вещае "елиминатуарни серии".



bgsniper.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар