Зима

Зима
Пролет

25 март 2016 г.

Георги Марков: Европа е със свалени гащи, тежко болна е от либерализъм

"Трябва нови избори за европейски парламент и нови лидери. Нужна е нова Европа"
 
"Днес Европа е слаба, ислямизирана и беззащитна. Европа е със свалени гащи, тя е тежко болна от либерализъм, а Меркел е най-големият защитник на мултикултурализма. Но как ще наричаш имигранти едни хора, които са престъпници, които нарушават граници?"

Това заяви пред bTV бившият конституционен съдия Георги Марков.

"Да късаш сутиени и гащи на жени пред светата катедрала в Кьолн навръх Нова година - няма как да се наричат тези хора бежанци и мигранти, те са престъпници", коментира Марков.

"За най-голямо съжаление трябва да кажа, че свалянето на диктаторите в Африка и Близкия изток, колкото и лоши да са били те, доведе, както се оказа, до стократно по-големи злини. Така наречената „Арабска пролет" се оказа абсолютно неуспешна, защото народите в тези страни се оказват неспособни за каквото и да е демократично управление", каза още бившият конституционен съдия.

"Как можеш да измислиш такъв тъпизъм да има квоти за бежанци. Как можеш да разселваш хора из Европа принудително, това не ти е брюкселско зеле", възмути се той по повод решението в ЕС да има квоти за бежанци.

"Трябва нови избори за европейски парламент и нови лидери", категоричен бе Марков.

"Бог да я прости Европа. Нужна е нова Европа", допълни той.

По думите му на Меркел и на Оланд "им мина вече времето и това ще се види на последващите избори".

Бившият конституционен съдия, който живее в Унгария, изтъкна, че страната се е справила безупречно и затова германците носели фланелки с надпис Виктор Орбан.

"Не трябва да се пеят песни, а трябва да започне сериозно екстрадиране на нелегалните мигранти. Всички вън и да ходят да взривяват родините си и да изнасилват тамошните жени", категоричен бе Марков.

Той даде за пример Вишеградската четворка, която е взела мерки, вдигнала е стена и се е справила с бежанската криза. 


"Шапки им свалям на тези страни", заяви той.
Георги Марков

Няма коментари:

Публикуване на коментар