Зима

Зима
Пролет

8 март 2016 г.

Б.Б. "Това не го помня, съжалявам"

Ало, Борисов, ти българите за полуидиоти ли ги имаш, или за стопроцентови кретени?
 
Бойко Борисов не помнел, милият, какво е обещавал преди година за борба с корупцията, ти да видиш. 

Питат го какво станало с обещанието за 30 осъдени от високите етажи на властта за корупция, а той реди невинно, ах, вервайте - "Това не го помня, съжалявам.".

Ало, Борисов, ти българите за полуидиоти ли ги имаш, или за стопроцентови кретени? Дупедавните журналюги ги броиш за манкурти по подразбиране, това е очеизвадно. Не всички писачи те назовават слагачески "Монумента", Борисов.

Иначе е гот - "Монумента" го наляга амнезия, когато го питат за предишни обещания за борба с корупцията - с миналогодишна давност. Това тутакси го "оневинява", ако го питаме за пореден път за изказвания от 2013 и 2014 г.

Крайно време е Бойко Борисов да осведоми просветената публика за какъв период помни ясно и отчетливо, за да не си губим времето. Щото ние помним, Борисов, леле как помним, какви ги говореше за Ахмед Доган.

През късната зима, пролетта и лятото на 2013 г. дърдореше как Ахмед Доган, известен и като Сокола, "Сава", "Ангелов" и прочие, те бил "поръчвал", а сигналът дошъл от сръбска спецслужба. През март 2014 г. Доган стана "най-големия политик".

Помним, Борисов, как обещаваше, че от ГЕРБ няма да бъдат издигани на ръководни партийни и управленски позиции кадри, свързани с комунистическата Държавна сигурност. Не сме забравили колко дълго Павел Димитров се обясняваше за "ДС".

Случайно да си спомняш, Борисов, че върнатият в община Варна като заместник-кмет Коста Базитов беше обявен с решение на комисията по досиетата от 3 април 2013 г. за "нещатен служител", привлечен на 22 септември 1989 г.?

Бойко Борисов вече си лепна нов "култов" лаф - "Това не го помня, съжалявам". Ама съжалете го, бе, точно това не го помни. "Инкяр му е майката" беше "първо правило" на варненските "герои" на ъндърграунда. Имаха и "второ правило" - "Тарикат мъж не писка".

Когато Бойко Бирисов ПИСНЕ, че някой го бил "поръчал", ще му припомним - "Тарикат мъж не писка", защото първото правило той очевидно никога не го забравя.




 
bgsniper.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар