Зима

Зима
Пролет

15 март 2016 г.

Корнелия Нинова ще се кандидатира за председател на БСП

"Ще си поставя пет задачи, които аз и моя екип ще направим за в бъдеще"
 
 "Приемам номинациите, които получих в страната от различните структури на партията и ще участвам в председателската надпревара за лидер на БСП. Този път заявявам, че ще изкарам битката до край и нямам никакво намерения да се отказвам."

Това каза в сутрешния блок на бТВ Корнелия Нинова, депутат от БСП-Лява България.

"Ще си поставя пет задачи, които аз и моя екип ще направим за в бъдеще. На първо място ще направя БСП истинска алтернатива на сегашното управление, защото тези хора, ако продължат да управляват, ще съсипят държавата. На второ място искам да върна самочувствието в БСП, защото в партията има много интелигентни и способни хора и ще искам те да покажат своите качества и добри идеи. Искам също така БСП да се превърне в първостепенна политическа сила - ще изведа БСП до управление на държавата, ако бъда избрана за председател", заяви Нинова. 


Тя добави, че програмата й може да бъде описана с пет думи, които тя ще се стреми да следва на всяка цена - справедливост, солидарност, равенство, свобода и патриотизъм.

"Няма да давам лични оценки както на сегашния лидер Михаил Миков, както и на който и да е от другите ми колеги и ще следвам този принцип до края на кампанията за председател на БСП", каза също така Нинова.



Няма коментари:

Публикуване на коментар