Зима

Зима
Пролет

26 март 2016 г.

Съботен бис (галерия)


"Какво е Галин?", щерката на Кичка, Преслава, Емануела и набезите в Дубай

Дебютът на фолкпевеца Галин в театъра се отлага, след като актьорската гилдия най-после показа някаква задружност. Чалга изпълнителят трябваше да участва в постановката "Изневери в повече" като сам се похвали в тв интервю за ролята си.

Всъщност, ролята била поверена на младия актьор Стефан Попов. Попов заподозря, че Галин е спуснат с връзки.

"Радостта от дебюта ми в "Изневери в повече” отмина моментално, когато без да съм уведомен, разбрах от телевизията, че като заместник на главния актьор, тоест аз, вече има нов човек на мое място - Галин. Не съм чул за друг актьор при първата му роля извън НАТФИЗ да бъде заменен от чалга звезда. Учиш 4 години висше, 4 години труд, пот, нерви, борба... накрая идва Галин и поема ролята ти. Разбира се, защото е по-талантлив и по-подготвен, по-ерудиран и по-мислещ!”, написа слисаният Попов.

"За първи път чувам, че друг актьор, чието име за пръв път чувам, е играел въпросната роля. Но изглежда всички, които скачат срещу мен, са добре запознати с кариерата ми. Лично продуцентът на пиесата ме покани и затова приех. Но в крайна сметка отхвърлих това предизвикателство. Всички, които недоволстват, че един попфолк певец може да има повече от един талант, могат да дишат спокойно. Понякога дипломата не прави един човек актьор, певец или учител. Хората на изкуството се раждат", скромен е Галин.

Галин не успя да дебютира в театъра, независимо, че има талант без диплома

Ние отдавна сме забелязали, че в попфолка всеки изпълнител е разнороден талант. Благодарение на сапунки и съмнителни родни филми видяхме "актриси", други се очаква да задминат Долче и Габана в модата. Разбира се, фолкпевците са и перфектни тв водещи, участници в риалита, където има национален ефир са там. Талант ли е да го опишеш. А този младок Стефан Попов да не се изказва неподготвен, защото мисълта и ерудицията са водещи в чалгата.

Нона Йотова пък попита "Какво е Галин"? Актьор, Нона, актьор. Конкуренцията на Фики. На него диплома "му не требе", той е роден за изкуство.

Същото като Галин и гаджето на Криско – плеймейтката на годината Ася Капчикова, е родена за изкуство. Вместо да готви мусака по престилка на рапъра тя също се впусна да става актриса. За разлика от певеца обаче тя дебютира в сериала "Откраднат живот". Доколко се е справила ще оставим да се изкажат критиците, но малкото любители на БГ сериалите не останаха очаровани и й препоръчаха "да се вие по пилоните", пред камерата се иска талант.

Гаджето на Криско - плеймейтката Ася, обаче се сдоби с роля в сериал

Хора, стига с тоя хейт, дипломата не те прави актьор...

Някакъв театър разиграва и фолкпевицата Галена, която се прави на сърдита, че не е станала певица на годината. Всъщност това признание тя го е получавала, пък не се сещаме с нещо да се е отразило на кариерата. Сега драматургията надминава тази в пиесата, в която трябваше да актьорства Галин.

За да не я забравят докато е в Щатите, Галена дори иронизира шефа си в "Пайнер" - инж. Димитров, и го предложи за шеф на годината.

Което отново подхрани слуховете, че иска да напусне "Пайнер". Това пък ще й позволи да се захване по-сериозно с модните си намерения, защото всеки скочил от димитровградския клон не е изумил света с хитове. Да попита приятелката си Деси Слава, която изпадна в трета глуха преди години.

 Галена играе в собствен театър, сърди се на шефа си


Самата Деси Слава пък бе замесена в новината на седмицата - била си инжектирала 2 литра течен силикон в задните си части!

Тя отрече да си е правила задник ала Ким Кардашиян, а и явно не й трябва след като и така "задуши младо агнешко" в лицето на 19-годишен боксьор.

Моника Валериева пък няма този късмет, твърдят таблоидите. Тя била самотна в леглото, след като поредният милионерски наследник я бил изритал. Тя пък отмъстила със снимка на старо гадже, в която двамата се въргалят голи под чаршафите. Не става ясно това реклама на даденостите й с цел да клъвне младо лъвче с дебела банкова сметка ли е или да покаже на зажаднялата публика, че плеймейтка на сухо не остава.

Моника Валериева в гола рекламна акция

Прочети още на: http://www.dnes.bg/index/2016/03/26/syboten-bis.297363,image6#photo
Моника Валериева в гола рекламна акция

И докато Валериева проверява температурата на чаршафите нейната колежка Кучкова изживя тежки мигове. Тя станала една от десетките жертви на среднощното антитерористично учение на полицията през седмицата, при което жители и гости на столицата били държани на полянка без никакво обяснение.

"Никой не ни обясни за какво става въпрос. Стояхме под дъжда и в калта. Не трябваше толкова сурово да се отнасят с нас, защото разбрахме, че си имат масовка", разказала потресената красавица.

Според наши източници в полицията обаче, Кучкова е била задържана умишлено, тъй като МВР-шефовете искали да запознаят униформените с най-оборотните цитати от Хорхе Букай и Паулу Коелю.

Кучкова бе част от антитерористичната акция на МВР

Минаваме към Софи Маринова, която също може да стане актриса в БГ филм за мутрите. "Имам парички и благодарение на т.нар. мутри. Те за мен ще си останат джентълмените с възбуждащи парфюми. Само хубави неща мога да кажа за Поли Пантев и Жоро Илиев", просълзява се Софи. На сбирките на бизнесмените дори агнетата на шиш гледали спектакъла й с насълзени очи. Какво ли ще каже Нона за това?

Набезите на модели, плеймейтки и обикновени колхознички в Дубай продължават. Този път тази гилдия бе отсрамена от Джулиана Гани. Естествено - с тайнствен мъж. Спекулира се, че по нея хлътнал испанец, и даже искала сватбата й да бъде в хотел Бурж Ал Араб. Защо обаче мъжете все са тайнствени остава загадка. Което по всяка вероятност ще отложи и сватбата, защото романтиката на бръмчалките обикновено приключва с обратния полет до София.

"Любовта е скъпо нещо - грешката е моя, че я търся в евтините хора". Тази мъдрост я изръси фолкпевицата Емануела. На нас пък ни направи впечатление, че търси скъпата любов с евтини и оскъдни дрешки. Как да попаднеш на нещо различно от евтин човек, след като в социалните мрежи дефилираш озрънчена в тоалети тип перде. А дантелите по него не са на Ели Сааб, за да направят впечатление. Всъщност впечатление прави единствено работата на пластичните хирурзи...

Емануела търси скъпи хора за скъпа любов

Преслава пък се кани да съди управата на вече затворения чалга клуб "Син Сити". Тя си търси 30 бона от участия през декември миналата година, включително и от участия на Коледа и Нова година. Е, ще си ги търси. Ако клубът още работеше родните национали можеше да пръснат няколко хилядарки след успеха над Португалия снощи, но кючекът "Роналдо" ще се вихри на друго място. Което прави съмнително дали ще си вземе парите.

"Ако не ми платят до началото на април, ще бъда принудена да си търся парите по съдебен ред. През годините съм имала изключително добро сътрудничество със "Син сити" и недоумявам защо се стига до такава ситуация", коментира Преслава. Изпълнителката била недоволна най-вече заради това, че била ангажирана в празнични дни, които планирала да прекара със семейството и близките си. Е, тук вече ни разчувства. Защото чалга звезда да почива на празниците е равносилно на това Фънки да хареса английския на Преслава.

Преслава си чака хонорар от 30 бона

Завършваме еротично с щерката на Кичка Бодурова - Кристи-Жаклин Зарпас. За нея българската публика знае, че е голяма любителка на татусите и моделка на бельо. Нещо като нашите моделки, но в Щатите - просто мащабите са различни. Тя е нашарила цялото си тяло, а воайорите вече са в екстаз, след като Кичкината щерка изографиса и задницата си. 
Щерката на Кичка вече и с татуиран задник


Александър Попов, Dnes.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар