Зима

Зима
Пролет

16 март 2016 г.

Лилянке, защо пребиха твоя Мето в дискотеката в Тетeвен?!

Лиляна Павлова зачезна. Никаква я няма, след като прокуратурата и ГД БОП удариха отглежданата от бигбосовете на ГЕРБ фирма "Агромах".
 
Покри се и "Батко Лазар". Неоткриваем е. "Баце" не коментира. Делян се таи. Сотир Цацаров "марширува" в Брюксел. 

В същото време след нашите публикации форумите прегряха от постове на възмутени граждани.

Напомниха ни да се върнем към още стари истории, свързани с Мето на "Лили", след като разказахме за пиршества и чалга софри на фирмаджиите, обгрижени от властниците. И се разровихме. Открихме дори момчета от Гложене, които са видели отблизо резила на "Мето на Лили". Нека припомним какво са писали някои агенции по онова време.

"Скандалноизвестният съуправител на най-мощната благоевградска строителна фирма "Агромах" Методи Бачев, е бил зверски пребит в нощно заведение в Тетевен. С лицево-челюстни травми, множество кръвонасядания и комоцио е бил откаран в местната болница, информира в. "Струма", пише на 13.09.2012 г. "24 онлайн", позовавайки се на "Струма".

"Поради влошаване на състоянието му Методи Бачев е преместен в столичния институт „Пирогов" в отделението по хирургия и ортопедия, където го лекуват в момента.

Бачев заминал за Тетевен по бизнес дела. С трима от екипа му в "Агромах" отишли в дискотека в града. Около полунощ, според свидетели, Бачев пийнал и започнал да задява жени на съседна маса, на която празнували рожден ден семейни двойки.

Въпреки направена забележка да се държи коректно Бачев не спрял да подхвърля реплики към съпругите на празнуващите. Дори пресрещнал едната от жените пред тоалетните. Това преляло чашата на търпението и компания от около 15 мъже буквално смлели от бой бизнесмена. Въпреки намесата на гардовете на заведението Бачев бил потрошен от бой.

Хора, които познават Бачев, и знаят как се държи в нощните заведения, не са учудени от случилото се. В Благоевград гардовете го пазят, на чуждо място обаче няма кой да му защитава гърба, адски е заядлив и безпардонен, като се напие, казаха негови познати.

В средата на август Методи Бачев бе изправен пред съда за побой над 21-годишен младеж от Благоевград. Прокуратурата му поиска тогава до 5 години затвор за побоя над момчето и заради безпардонното му отношение към благоевградски полицаи, дошли на мястото на инцидента. Бачев псувал и заплашвал ченгетата с уволнение."

Е, как е, Лилянке. Трябва ли да те пращаме за справка при хора на Трактора в Тетевен или при Милен на Сл. Христов, за да ти разкажат още пикантни подробности. Ама много пикантни, вервай, Лилянке. 


След скандала с твоичкия Мето с кариерата ти е свършено, Лиленце, даже твоичкият "Баце" не може да те спаси. Само гледай.
 Лиляна Павлова и Методи Бачев


bgsniper.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар