Зима

Зима
Пролет

15 април 2016 г.

Скандално! Москов води 60 журналисти на хапка-пийка във Велинград

От утре по всички надупени медии ще се леят дитирамби за Москов и компания...

След вчерашната новина: ПРОБИВ! НАЙ-ПОСЛЕ СЕ НАМЕРИ ПРОКУРОР ДА ОБРАЗУВА ДОСЪДЕБНО СРЕЩУ МОСКОВ И СЛУЖИТЕЛИ ЗА ВАКСИНИТЕ! ОЧАКВА СЕ НАТИСК ОТ ШЕФА МУ, СЛУЖБИТЕ ДА ВКЛЮЧАТ СРС, А ДА НЕ СИ БЪРКАТ В …, здравният министър с изумен поглед Петър Москов е изпаднал делириум, от който е последвала поредната скандална наглост.

В този момент, в 14 часа, от столицата тръгва автобус, нает от Министерството на здравеопазването, който е натъпкан с над 60 / ШЕЙСЕТ!!!/ журналисти. Петър Москов води журналистите в станцията на МС във Велинград за да ядат и да пият – кризисен пиар!!! – и за да бъде потушена новината, че срещу него и пет-шест служители от здравното министерство е заведено досъдебно производство.
 

Масрафът ще бъде плащан естествено от министерството на Москов, т.е. от всички нас – данъкоплатците на тази идиотска държава.
Здравният министър щял да им разяснява на пряка „линия“ т.нар. „здравната реформа“ и „протестите на лекарите“.
 

НЯМА ЛИ КОЙ ДА СПРЕ ТОЯ АРОГАНТЕН НАХАЛЕН ТИП, БЕ?
 

НЯМА ЛИ В БЪЛГАРИЯ ЕДИН ПОНЕ, ЕДИН!!!, ЧЕСТЕН МЕДИЕН ЧОРБАДЖИЯ, КОЙТО ДА НЕ СИ ПЛЮЕ НА СУРАТА И ДА ПОДГЪЗУВА НА БОРИСОВ&МОСКОВ, ОТКАЗВАЙКИ ДА ПРАЩА ЖУРНАЛИСТИТЕ СИ ДА ИМ СЛУГУВАТ, ПОДКУПВАЙКИ ГИ С ЯДЕНЕ И ПИЕНЕ НА КОРЕМ!
 

Позорен отврат. От утре по всички надупени медии ще се леят дитирамби за Москов и компания, вместо да му вадят на бял свят престъпните безобразия.



Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар