Зима

Зима
Пролет

15 април 2016 г.

От конската до свинската опашка

Време е да си изкарате мръсните кратуни от книжата и политкоректните норми и да погледнете от морална гледна точка...
 
Конската опашка, знамето на прабългарите, историческият символ, носещ определена символика, е останал единствено в съзнанието ни като романтичен исторически факт, а голяма част от нас дори са го забравили. 

Забравено е много, останало е само онова, от което не малко хора ги е срам – българи. 

В съвременната експанзивна цивилизация символите и традициите определено не са това, което са били, освен, ако не са под формата на финикийски знаци. Те или са изчезнали или са заменени с нови.

На мен ми се иска да направя една лигатура между конската опашка тогава и свинската опашка сега, единствено и само като отправни точки за разсъждение, като олицетворение на прабългарското минало и българското настояще.

Става въпрос, разбира се, за гражданските отряди. За шепата доброволци, водени от чувство на патриотизъм с едничката мисъл – опазване на родината. Моята позиция е твърда и не подлежи на манипулация. За сметка на това пък „мъчението“ със свински опашки стана като летен шлагер в телевизионните новини.

Фашисти, неандерталци, престъпници, наркомани, дилъри и един куп цветущи определения и всички те в духа на Българския Хелзински комитет, от който спасение няма. Сраснал се е като упорит хемороид към всичко политкоректно, хомоподдържащо, към всичко близо до анормалното, нелогичното, а понякога и престъпното (за справка може да видите флирта на БХК с Джок Полфрийман). 


В резултат на това, действията на гражданските отряди бяха криминализирани, въпреки че дори премиерът ги подкрепи, а в последствие има и задържан – нормален бургаски дришльо, интимничил с престъпния контингент в района. И сега всички са много ангажирани да покажат как шепа хора престъпват закона, за да защитят родината си и то при положение, че никой друг не го прави.

Аз лично не бих криминализирал гражданските отряди и не говоря изобщо от правова гледна точка. Време е да си изкарате мръсните кратуни от книжата и политкоректните норми и да погледнете от морална гледна точка. Европейските и световни лидери и медии го казаха просто и ясно:
 

Европа е във война!

Като част от Европа и България е във война с радикалния ислям, който на всичко отгоре демонстративно се разхожда на стотина километра източно от София, в ромската махала в Пазарджик. 


И въпреки кризисната ситуация някакви дълбоко кодирани подлоги излизат с изтънченото обяснение, че де юре бивши престъпници, без правомощия са се самопровъзгласили за ловци на бежанци и върху тях изливат трупана с години агресия и човешки комплекс за малоценност.

Аз Ви казвам, че Вие, политкоректни идиоти сте за бой и връзване със свински опашки, че главата Ви не е заровена в законите, а дълбоко в някой западен задник, което пък Ви пречи да погледнете истината. Не знам дали бивши престъпници съставят импровизираните отряди, но със сигурност тези бивши престъпници спират бъдещи престъпници, които не бият и не връзват със свински опашки, а убиват с бомби.

И след като Вие сте умствено и физически стерилни откъм опазване на държавните граници, след като отбранителния ресурс на страната е недостатъчен, то тези хора по-скоро са за едно здраво ръкостискане и респект, и това не се променя нито от тъжните бежански очи, нито от детския плач, който така удобно прожектирате, защото във войната няма личности, ама да не Ви цитирам Яворов сега.

Ще цитирам европейския печат отново – Европа е във война! И въпреки това, тя продължава да воюва със себе си, с предразсъдъците си и с вкиснатите ценности, които в суровото битие не значат нищо.

Скъпи политкоректни събратя, събудете се, защото от думите Ви ясно личи, че България няма нито културната, нито политическата, нито социалната нагласа да отговори на предизвикателството да се самозащити. Преглътнете онова, което повтаряте като папагали и за което Ви плащат! Ако не можете да защитите страната, оставете да го правят други, нищо че е неправомерно на книга, нищо че е нехуманно по Ваше убеждение. 


Самият Дякон Игнатий е действал неправомерно в устройството на Османската империя, ама Вие и него осъдихте. Ако не сте родолюбиви, поне не пречете и не съдете, дори да има за какво, то от морална гледна точка няма. Защото връзката между конската и свинската опашка са българите, въпреки че някои ги е срам от това.

За финал – част от стих на големия българин Николай Хрелков:

    Ти си мъртва страна, ти си мъртво море –
    мойта лодка разбита потъва;
    и в дълбоките притони, като гръмнат орел,
    мойте здрави весла – две крила – се огъват.


 

Никита Стоянович, Delo.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар