Зима

Зима
Пролет

20 април 2016 г.

Скандал! Бойко, ти си избери, коя сума те устройва!

След като времето на размислите отмина, стана ясно че никой в тази държава няма и хабер какво се случва в земеделието и ПРСР.
 
Това е най-голямата европейска програма в България, поверена в ръцете на шайка крадливи, нагли и безскрупулни съдружници в НПО – Порожанов – Грудев – Капитанов – Костов и една лелка с басмена премяна която се е запътила със страшна сила към Сливенския женски затвор.

Никой не можел да изчисли точния размер на загубите, защото имало толкова много проверки, одити, обективни, субективни и извънземни фактори, които трябвало да се вземат под внимание в Държавен фонд „Земеделие“ и това щяло да се точи още два мандата на Борисов…

Истината е съвсем друга и за разлика от разните платени журналисти, които се гънат като меки глисти, отново АФЕРА доказва, че е доста по-компетентна от службогонците на Борис офф.

И глобите и санкциите са известни много отдавна, просто цъка един часовников механизъм, който накрая ще подпали и задниците на тези, които са седнали като истински Матросовци върху бурето с барут ДФ „Земеделие“ и самоотвержено си мислят, че само ще им откъснат топките, а не главите (и без тях могат бел. на ред.). Това в най-голяма степен се отнася за броящият капките в чаша уиски Горанов и чичкото с мазната европапка, станала на баница от криене под стола Т. Дончев – (абе, дай докладите и писмата с корекциите на човека с главно Б.Б., че ще те изплющи Брадъра, не стой като восъчна фигура в Етъра).

Затова АФЕРА, като един национално отговорен коректив на слузестия полит. елит, се чувства морално задължена да бръкне дълбоко в архива си от 11 800 стр. земеделие и да започне да публикува доказателствата за лъжите им – а ти, народе, се събуди и потърси сметката на корумпираните си управници.

Я да видим какво пише сега тук:

Уравняване по съответствие съгласно чл.31 от Регламент (EO) № 1290 /2005
„…… Главна дирекция „Земеделие и развитие на селските райони“ , счита че Вашите органи (разбирай ДФЗ и МЗХ бел. на ред.) 


НЕ СА СПАЗИЛИ напълно изискванията на посочените регламенти и че изложените в приложението корективни действия…
 
Ха, ха – а какво пише в приложението скъпи ми, смехурко – наши Порожанчо:

„При одита бяха констатирани сериозни недостатъци в административните проверки, както и пропуски при проверките на място;
 

Проверки на процедурите за възлагане на обществени поръчки
 

Основателност на разходите и недопустимост на разходи
 

Обхват на проверките на място……

Гаранционния фонд за Мерки 121, 122 и 123
Какво пише най-отдолу на втората страница бе, джанъм от ДОСТ!:

„Недостатъците описани в настоящия доклад, представляват слабости в КЛЮЧОВИ МЕХАНИЗМИ НА КОНТРОЛ, КОЕТО ОЗНАЧАВА ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОБЪРНЕ ДЪЛЖИМОТО ВНИМАНИЕ НА НЕОБХОДИМОСТТА ОТ ФИНАНСОВИ КОРЕКЦИИ.
 

Наличните данни не дават възможност финансовото въздействие на голяма част от КОНСТАТИРАНИТЕ НЕДОСТАТЪЦИ да се определи в количествено изражение. ЗА ТЕЗИ НЕДОСТАТЪЦИ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЛОЖАТ КОРЕКЦИИ С ФИКСИРАН ПРОЦЕНТ“ 


И ИНТЕРЕСНОТО СЛЕДВА ОЩЕ ПО НАТАТЪК:
 

„…..ЕДНОКРАТНА КОРЕКЦИЯ ЗА ЗАОБИКАЛЯНЕ НА ПРАВИЛОТО N + 2 (ГАРАНЦИОНЕН ФОНД 96,88 МИЛИОНА ЕВРО
 

…..ЕДНОКРАТНА КОРЕКЦИЯ ЗА ЗАОБИКАЛЯНЕ НА ПРАВИЛОТО N + 2 АВАНСОВИ ПЛАЩАНИЯ ПРЕЗ ПОСЛЕДНОТО ТРИМЕСЕЧИЕ НА 2012г – 120 МИЛИОНА ЕВРО
 

НЕОСНОВАТЕЛНИ РАЗХОДИ И НЕДОПУСТИМИ РАЗХОДИ В СЛЕДСТВИЕ НА НЕАДЕКВАТНИ КРИТЕРИИ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ, НЕДОСТАТЪЧЕН КОНТРОЛ ВЪРХУ СРОКОВЕТЕ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА СТРОИТЕЛНИТЕ РАБОТИ ОКОЛО 18%“
ДФ ЗЕМЕДЕЛИЕ


Такааа, тези 18% от общата сума на общинските мерки са 204 000 000 лв. + 189 000 000 лв. + 235 000 000 лв. = 628 милиона лева загуби !!! само дотук…

Апропо, Борисов, забрани му на този фараон да се появява по сутрешните блокове, защото от вчерашното му изказване в Bulgaria One Air, излиза че е ЗАГУБИЛ 928 милиона лева само по общинските мерки.

На кого ще повярваш – Бойко Господи – ти си избери коя сума те устройва – по тези документи или самопризнанията на Порожанов, а народа ще отсъди кой крив и кой прав….
 

Тази седмица очаквайте в АФЕРА още шокиращи и много разкрития в аванс!

Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар