Зима

Зима
Пролет

13 април 2016 г.

Нормални българи сме, спокойно

Трябва ли да се стига дотам, за да се докаже нещо, което се знае отдавна – че не може хем мигрант да ти е в задника, хем либералната ти душа да е в рая...

Истинските правозащитници вече се броят след обезчестяване, а не по статусите им срещу гражданските арести.

Всичко е само либерална теория, докато няма изнасилване на практика. Нека един сомалиец бие хиляди километри път, нека прашен се домъкне във вашата страна, нека неканен се промъкне във вашия дом, а накрая немит да нахлуе с взлом в свещеното и неприкосновено мъжко пространство – тогава ще се ослушваме каква песен ще пеете, какъв доклад ще напишете.

Това не е проклятие, това е моделът „Карстен” и е внос от нормална според собствените ни критерии държава. Носи името на норвежкия политик Карстен Нордал Хаукен, който се представя за антирасист и феминист(?!). Но по-важното е, че остава либерал до последния милиметър на разкървавения си задник, дори когато този задник е бил превзет от сомалийски пират със свалени гащи.

След изнасилването пирата го хващат, съдят го, а след затвора ще го връщат в Африка. Мъжът феминист пък се пропива, започва да се друса, а наркоманизираният му мозък халюцинира вина и го кара да се тревожи преждевременно за сомалиеца – какво ще прави този мъж, когато се върне в Сомалия, какво бъдеще има там, как можах така да му проваля живота.

Това е той - Либералът с главна буква. Признаваме го пожизнено за такъв, но само спешното свикване на психиатричен консилиум може научно да признае дали в нормалните държави всичко е съвсем нормално с народите. Както и да се произнесе следването на кой модел днес е признак на добро народно здраве – на Карстен или на нашия Динко.

Трети модел засега няма – има само утопични представи за такъв, според които в Европа пристига милионна тълпа и от само себе си се превръща в работна ръка. Започва да създава брутен вътрешен продукт, не създава никакви проблеми и всички живеят по консуматорски щастливо. Така е според утопията „Меркел”, която обаче още не е срещнала реалността.

Светата реалност днес са крайно различните модели „Карстен” и „Динко” и изборът се налага да бъде между тях. Но изборът трябва да бъде честен - не за Динко да се сезира прокуратурата или пък тя да се самосезира заради учениците му, а да няма кой да обърне внимание на европейската медицина заради Карстен.

Светата реалност днес не признава довчерашните схващания за законност, хуманност и нормалност. Ако не сте забелязали, от известно време никой новозаселил се на този континент не дава и пет пари за старите му закони. Ако не сте го усетили, никой не се впечатлява от доброто отношение към натрапилите се гости. А ако не ви е късно – трябва да си поговорим много сериозно и много честно за нормалността.

Нормално ли е стада разгонени нерези да преследват по площадите бели жени и реално да получават правителствена закрила, вместо да падат правителства. 


Нормално ли е от армиите да се изисква да бъдат безпомощни или въобще да ги няма по границите, а на полициите да не им се позволява намеса във вътрешния живот на гетата. 

Нормално ли е да ти се изреждат сомалийци и да ги мислиш как ще се оправят в живота, вместо да помислиш как хубаво са те оправили.

Местата, където се случва всичко това, може ли да продължаваме да ги наричаме нормални. Трябва ли да продължаваме да смятаме и коренното население по тези места за нормално. 


Нормален ли ви се струва обезчестеният Карстен, по-нормален ли ви е от Динко? Искате ли такива политици като норвежките, след като не искате такива селски мутри като българските? Изборът е силно ограничен, затова внимавайте какво ще поискате – има някои неща като бóя и едно друго, които никога не се връщат.

Искате ли да ви проверят на сомалийски детектор на лъжата дали сте заклети либерали. Дали сърцето ви правозащитно искрено не трае да гледа как мутри беснеят над клети бежанци. И въобще трябва ли да се стига дотам, за да се докаже нещо, което се знае отдавна – че не може хем мигрант да ти е в задника, хем либералната ти душа да е в рая.

В Норвегия е възможно, но там е нормална държава. А тук все още преобладават нормалните българи, които си заслужиха възможно най-добрата реклама. Дори целият свят да започне да ни сочи с пръст за назидание или само за осмиване заради модела „Динко” – кампанията е повече от успешна. Нека мигрантската аудитория да знае, че тук безспорните нарушители на законите се посрещат със свински опашки, а не с плюшени мечета.

Нека се знае, че тук е постоянната адресна регистрация на българите от старо време, а малко по-нагоре са норвежците от ново време. На тях не можем да им попречим да се рекламират с карстеновци, но не трябва да позволяваме и на нас да ни се пречи да се рекламираме с динковци. 


Те може да са самодейци, може да не са много изискани, но поне не се държат като обезчестени феминизирани мъже, които не можем да ги разберем за какво точно се борят.
Трябва ли да ви проверят на сомалийски детектор на лъжата дали сте заклети либерали


Калин Руменов, "Новинар"

Няма коментари:

Публикуване на коментар