Зима

Зима
Пролет

14 май 2016 г.

България е...

За „недостижимата” красота и псевдоидолите (идолките) в нашата китна България...

България не е „държава на Златките”, а по-скоро на болните комплекси, вечната надпревара коя е по-по-най и прекалените пластични операции, които явно са естетика (Вече така ли му викаме?).

Забравени национални традиции, заменени от руси коси и къси рокли, говорещи за доста тежък морал и непоклатими принципи.

Този тежък морал танцува под чалга ритмите в елитните столични клубове и се налага доста често да обяснява, че „тя не е такава, за каквато я мислят всички”. Нейните обилни устни, гърди и екстеншъни покоряват сърцата на подрастващите тийнейджърки. Достоен модел за подражание в 21-и век. Защо?

Защото знае новата песен на Фики Стораро наизуст, или защото „когато тя избухва ще мълчите”?

А може би, защото има самочувствие на преуспял бизнесдама, след като новата й снимка събра коментари, които наброяват депутатите в народното събрание?

Тя естествено няма представа за колко става въпрос. Единствената цифра, която е запечатала в главата си е броят на кубиците в лявата си силиконова гърда.

Главната й цел в живота е да кара Х5-ца (от най-новите, разбира се).

Няма смисъл да споменавам, че не може да си го позволи, затова има още доста цели за постигане преди това.

Докато пиша ми замириса на тежък парфюм и лак за коса.

Та, по темата, за малко щях да забравя, че "we can't sit with her", защота е на вип-а на чалготеката, а там се допуска само "каймака на обществото".

Да ви имам каймака, да ви имам идолите, да ви имам 21-я век.

Майко, татко...защо не се родих 20-30 години по-рано?!




Мартина Генадиева, Lentata.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар