Зима

Зима
Пролет

5 май 2016 г.

Борисов, не се крий зад жандармерията

Що не отиде при пребитите и клани Живко, Цецо и Георги? Що, бе, Борисов?!
 
Мърсашките милиционерски мероприятия, пласирани в контролирани от престъпната олигархия телевидения, не могат да прикрият факта, че българите в Раднево се вдигнаха на протест срещу стражарите на циганската безнаказаност.

Първи и единствени изкарахме снимката на циганката, подкрепяща "ПЕЕВ" за началник на ДАНС-МАНС. В четвъртък сутринта и Антон Хекимян промърмори този факт - можело и за техен репортаж да става дума, ти да видиш.

Борисов, не се крий зад жандармерията. Твоят "ПЕЕВ" вкара ДПС в Раднево. Сурай е мутра на Сарая. Що не отиде бившият главсек на МВР в Раднево, за да се срещне с хората? Що не отиде при пребитите и клани Живко, Цецо и Георги? Що, бе, Борисов?!

Иначе биячите показно ги оставиха в ареста - да тушират напрежението. Динко Асенов (23), Калчо Иванов-Сурай (39 г.), Стефан Иванов (19), син на Сурай, и Антон Иванов (21) са привлечени като обвиняеми за опит за убийство по хулигански подбуди.

"Пеевски ще си отиде", редна като негов говорител Бойко Борисов. И? Ами нищо - радвайте се на циганизацията на ДПС. Циганизацията на ДПС вещае илюстративни сблъсъци на "етническа основа".

Това досега е нищо. Заради ДОСТ и отлива на гласове ДПС ще търси разширяване в циганския електорален корпус, пардон и прочие. "Лейтенантите" на "ПЕЕВ" ще бачкат за ДПС като изоглавени, а Ахмед Доган-"Сава" ще пази "етническия мир", вервайте.

Дотогава ще дрънкат за Сурай-Калчо. Полицейски началници ще лъжат и мажат ефирно. Нищо няма да се промени. "Леката ислямизация" в Раднево ще стане "тежка депесарщина". Лихварите ще безчинстват. И сетне наистина може да стане страшно.

Легендите за танкиста в "онази циганска махала" все още са живи. Да не говорим за легендарния "ПЕЕВ". Воят за десетимата ранени полицаи и "криминализирането на сюжета" няма да реши проблема - циганизирането на ДПС заради изборите.

Публична тайна е - мафиотските "избори" произвеждат мафиотизирана власт. Законопослушните българи и цигани са заложници на овластените престъпни типове. Конфликтът наистина не е етнически - българите въстанаха срещу властници, пазещи клиентите си.

Поробените от лихварите са "електорални клиенти" на такива като "ПЕЕВ". Дали е "ПЕЕВ-БЕЕВ" няма значение. Съдбовното е, че самопосочилите се като пазители на "етническия мир" са истинската заплаха за националната сигурност. Ама ДАНС-МАНС е на "ПЕЕВ".

"ПЕЕВ" падна, друг ще го смени. Какво тук значи някаква си мишка на Онзи в Сарая. Мутрата на Сарая коли и беси в Раднево. Сещайте се как "ПЕЕВ" щеше да бори престъпността, ако и ОФИЦИАЛНО беше поел ДАНС, за да я превърне в заптийска мушия.

Не забравяйте циганката, крещяла в подкрепа на "ПЕЕВ". Не забравяйте, че Сергей Дмитриевич Станишев се беше подложил на Делян Славчев Пеевски. Не забравяйте, че Бойко Методиев Борисов предаде протестиращите, които му спасиха задника. ПОМНЕТЕ.

Ние не забравяме как "ПЕЕВ" насъска бригада шлякани ченгета-бандити във Варна да се опитат да мачкат негови политически противници. Не забравяме как мръсниците на "ПЕЕВ" от "Външно" влязоха в Храма. ПОМНИМ.

За третата вечер на протестите Бойко Борисов изпратш водно оръдие и още жандармеристи срещу протестиращите български граждани. Същото като за българите в чужбина - "С вас съм - ама се разберете с Валери Симеонов".
 

Демек - "С вас съм - ама се разберете с жандармеристите и водното оръдие.". Иначе ще ви нацепят главите, не тиквите, с помощни средства, т.е. палки и други "оръдия на труда" жандармерийски.



bgsniper.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар