Зима

Зима
Пролет

6 май 2016 г.

Наръчник за любовници (На богати чичковци...)

Съвременната българка се оказва безпардонна  жена, с евтин хиалурон и празна глава...
 
Любовницата, която спи със застаряващия заможен бизнесмен стана пример и мечта за много български момичета.

Така ще имат купища дрехи, бижута, ако не са красиви ще се подложат на няколко пластични операции и всичко ще бъде такова за каквото винаги са мечтали.

В днешно време да играеш ролята на любовница си е престиж, ще кажат някои.

В действителност привидно щастливият й живот изглежда примамлив за много от момичетата, но накрая се оказва, че не представлява точно това, което са очаквали. Първо, вие не можете да избирате на кого да сте любовница, вие не си търсите мъж, с когото да имате прекрасната семейна идилия, за която винаги сте мечтали. Вие търсите парите му, което автоматично изключва всякакви претенции относно външния му вид, характер, навици и много други характеристики.

Нещо повече – той ще прави с вас каквото си поиска и когато го поиска, защото за това "си плаща".

Разликата в годините не би трябвало да има значение за вас.

Да, той може да е стар дъртофелник, но за сметка на това е с дебел златен ланец на врата. Целта оправдава средствата!

ПРЕЖАЛЕТЕ СЕ, а после се насладете на големия тлъст бонус, който ще получите. Току що си го изработихте. И ето вече чувате звука на банкнотите. Многото банкноти.

Те припяват весело във вашето съзнание, а вие гордо се доближавате до "своето щастие". Толкова сте близо, само трябва да протегнете ръка и да го хванете. Всъщност, направо го сграбчете силно и не го изпускайте, че току виж новата симпатична колежка, ви го отмъкне изпод носа.

Конкуренцията е жестока, така че пазете вашата „касичка” с цената на всичко.

След като вече сте се хванали на хорото, ще трябва да го изиграете докрай, защото както знаем незаменими хора няма. А това правило важи с пълна сила за вас, защото такива в България, както се казва „с лопата да ги ринеш”.

Никога не забравяйте, че тези пари не са ви дадени даром, вие също плащате цена!

Най-високата цена - на вашето достойнство.

Най-често срещаният тип жена в България е „провинциалистката”, а това е и най-предпочитаният тип, защото излиза доста евтино и е лесно заменим.

Големите градове вече са залети от такъв тип жени, а и там, откъдето идват не блестят с особени интелектуални качества. Всичките си приличат! 

Те са готови на всичко, за да се докоснат до „стандарта на гражданката” и да излязат от рамките на провинцията.

Тя е дошла от село, в големия град, „за да си изкарва сама хляба”, като се докаже в градското общество като „истинска класна дама”, която достойно е изминала сама пътя от обора, пълен с магарешки тръни и кал, към големия град.

Докосвайки се до цивилизования градски начин на живот, провинциалистката започва да изгражда в себе си самочувствие че вече е истински „вървежна гражданка”. Демонстрира и налага манталитета си навсякъде, който в повечето случаи е силно ограничен, а речникът е беден и с неприятен не-книжовен акцент. За интелектуални способности не говорим, защото такива жени просто не ги притежават. За сметка на това главата им е високо вдигната, а краката са широко отворени.

Това са перфектните любовници, защото са готови на всичко, за да бъдат ваши.

В повечето случаи ще си легнат с вас още на второто питие. Ако им обещаете, че ще ги направите и известни с печеленето на някой долнопробен конкурс, то тогава ще ви бъдат предани за цял живот.

Амбицията им свършва до това да сложат нискокачествен и евтин силикон в гърдите и в устните си и след това да блеснат, като така смятат, че са част от „елита на обществото".

Истината е че са обект на подигравки и символ на "уникалната човешка уродливост", с която природата си е направила шега.

За тях естествено - вие просто им завиждате на красотата, с която природата ги е дарила, или по-скоро някой пластичен хирург със съмнителна практика.

Разликата между тях и домашния любимец не е особено голяма.

Ще премълчават, когато имате грубо отношение, в никакъв случай няма да ви противоречат, а защо да не ви направят и някоя баница, защото на село мама ги е учила да бъдат добри домакини и да се грижат за мъжа, който дава парите вкъщи. Ще носят и на бой, защото там, откъдето идват са свикнали всичко да се оправя само с "як пердах".

Не изискват никакво специално внимание и отношение, единственото, което трябва да правите е да им оставяте ежедневно пари за фризьор и дрешки.  Това е всичко.

Следователно,  основните точки, които един "достоен" мъж трябва да притежава са следните: да има пари и да има хубава кола.

Кога една жена има нужда просто от човек, който да я "поддържа" финансово, а няма нужда от мъж, с когото да се чувства емоционално и интелектуално завършена? Когато думата "интелект" е изключена от страниците на житейската книга с приоритети. Тя е все по-вулгарна...

У дома, на работа, по улиците, пред камерите. В речта на все повече българки властва цинизмът.

Просто съвременната българка се оказва безпардонна  жена, с евтин хиалурон и празна глава.

Впрочем, образованието на българката вече няма нищо общо. Тя може да завърши право и пак да не умее да се изразява. Тя може да изучи, каквато и да е престижна специалност в университет, но само на диплома, а вечер да се изявява в долнопробни клубове като бездарна певица или танцьорка.

Всъщност образованието вече не е от значение, защото купените дипломи не изграждат личността...    



 
Галя Тополова, Lentata.com               

Няма коментари:

Публикуване на коментар