Зима

Зима
Пролет

5 май 2016 г.

Скоро ще стигнем до открит урок на тема: "Кои са българите!?"

Защо българите, които трябва да търпят глупостите за толерантност и откровените простотии на хелзинския комитет нямат проблем с никой друг, освен с циганите?
 
 Не е проблем, че са цигани! 

Нито, че водени от ниски страсти и най-често вроден страх са агресивни и по презумция всеки конфликт завършва с клане. В психологията не от вчера е обяснена психиката и действията на човек в хроничен стрес!

В България обаче има и много други етноси като турци, помаци, гагаузи, власи и прочее с които физическите конфликти от битово естество са почти абсурдни. Защо българите, които трябва да търпят глупостите за толерантност и откровените простотии на хелзинския комитет нямат проблем с никой друг, освен с циганите? 

Отговорът е прост! Защото те са арогантни, лесно манипулируеми отвън и удобни за разпалване на религиозно и вътрешно напрежение. Сигурна маша в ръцете на наши и външни национални врагове. 

И понеже Раднево и поредното клане няма да са последните, а ужасът на българските граждани се увеличава в огромни мащаби, решението спрямо познати представители на тази общност трябва да е с цялата тежест на закона! 

В противен случай и ако закъснее, въпреки непростимите исторически пропуски в знанията на циганската общност, ще стигнем до открит урок на тема: "Кои са българите!?". Последствията ще се изучават векове от хелзински и всякакви други международни комитети! 

Моите усещания са, че заради цикъла избори след избори плюс безхаберието на овластени хора, смело вървим към подобна развръзка...

Няма коментари:

Публикуване на коментар