Зима

Зима
Пролет

31 май 2016 г.

Какво никога да не се казва на една жена

Една жена преди всичко се нуждае да чува хубави думи
 
Без значение какво се говори за жените, те не са толкова трудни за разбиране. 

През повечето време мъжете се правят, че са наясно с нуждите им, но уви, на това се връзват само приятелите им в кръчмата. Една жена преди всичко се нуждае от това да чува хубави думи – колко е красива, колко вкусно готви и така нататък. 

В една връзка се появява напрежение, когато мъжете сметнат, че трябва да кажат някоя простотия.

Това са най-грубите неща, с които един мъж може да отблъсне приятелката си:

1. Не изглеждаш добре

Знам, че си искал да го кажеш по възможно най-милия начин. Но дори тя да изглежда леко болнава или изморена, това не е начинът да ѝ го намекнеш. В нейната глава ще прозвучи като „Грозна съм“ или „Пак съм дебела“. Дръж се естествено, не започвай разговора с „Всичко наред ли е?“. Ако тя иска да сподели за проблема си, ще го направи първо с теб – нали си най-близкото ѝ човече. Единственото, което се иска от силния пол, е да бъде насреща и да отдаде нужната подкрепа, когато тя е поискана.

2. Не съм в настроение сега!

Никога недей да казваш това на една жена! Тя от своя страна може да си го повтаря колкото си иска и това не бива да ви притеснява, но ако ти го кажеш? Бягай, най-добре бягай! Защото ти си този, който винаги трябва да я иска, да я прегръща и обича. За нея това би прозвучало като „Вече не те искам“, сякаш вече не те привлича. Оттам насетне става още по-неприятно. Тя ще се чуди защо не си в настроение, дали не криеш нещо? Дали не си ѝ изневерил... Всичко това от една неуместна приказка.

3. С колко мъже си била?

Напълно нормално е да си любопитен – ясно е, че искаш да знаеш, във всичко това има логика. И въпреки това никога, ама по никакъв повод не задавай този въпрос! Най-малкото може да се окаже, че има твърде много неща, за които не е трябвало да знаеш. Защо ти е да се товариш с миналото ѝ, сега тя е с теб и сте щастливи. Онези спомени като нищо ще разклатят хубавите ви преживявания.

4. Ти си луда!

Това е напълно възможно. Тя може да е странна, да е вманиачена по някакви неща, но какво от това? Хора всякакви. Работата е там, че ако насериозно я наречеш луда, би могло тя да го приеме твърде навътре. Тогава ще видиш какво значи лудост! Остави я да си говори с лабрадора и да си пее, докато мие чинии. Това са признаци на щастие.



Tialoto.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар