Зима

Зима
Пролет

12 юни 2016 г.

Братът на Силвио Берлускони вбеси евреите в Италия

"Моята борба" ще е първата книга от поредица от осем, посветени на историята на Третия Райх, които всекидневникът "Джорнале" ще публикува
 
"Запознайте се, за да изхвърлите" - с това оправдание десният всекидневник "Джорнале" предлага на своите читатели "Mein Kampf" ("Моята борба") на Адолф Хитлер - инициатива, която скандализира еврейската общност в Италия и премиера Матео Ренци.

Прочитът на "Моята борба" е истинска противоотрова за токсините на националсоциализма, оправдава се вестникът, който публикува книгата в изданието й от 1937 г. с коментар на историка Франческо Перфети.

"Моята борба" ще е първата книга от поредица от осем, посветени на историята на Третия Райх, които ще бъдат продавани всяка седмица.

Известният с десните си позиции главно по въпроса за имиграцията "Джорнале" е собственост на Паоло Берлускони, брат на бившия италиански премиер Силвио Берлускони. Тиражът му е 200 000 екземпляра.

В Германия в началото на януари "Моята борба" бе публикувана за пръв път след края на Втората световна война. Това стана възможно след падане на авторските права в публичната сфера.



Няма коментари:

Публикуване на коментар