Зима

Зима
Пролет

30 юни 2016 г.

Кандис Суонепол - южноафриканката, на която „залепна“ прякора Тялото (галерия)

За Кандис в пълна сила важи максимата „Не ставам от леглото за по-малко от 10 000 долара на ден“
 
Дълги години прякорът Тялото бе „залепнал“ за модела Ел Макферсън. Но годините си текат, а конкуренцията на модния подиум става все по-жестока.

Със сигурност този прякор в пълна сила важи и за ангела на Victoria's Secret Кандис Суонепол.

През последните години Кандис е една от красавиците, за които в пълна сила важи максимата „Не ставам от леглото за по-малко от 10 000 долара на ден“.

Русото изкушение е избрана за „ангел“ на Victoria's Secret през 2010 година, а през 2014-та бе обявена за най-горещата жена от списание Maxim.

Краси кориците на най-продаваните списания и дефилира за едни от най-известните световни марки. В социалните мрежи пък я следват милиони почитатели.

Супермоделът Кандис Суонепол обаче твърди, че не се чувства „секси“, особено когато си е у дома.

„Не гледам на себе си като на сексапилното момиче, което съм на снимките. Да бъда такава е моя професия, но животът ми не се върти около това да бъда секси“. 


И признава, че е била шокирана да бъде обявена за най-секси жена в света преди две години, изпреварвайки за титлата Скарлет Йохансон, Кейти Пери и Ирина Шейк.

На любовния фронт пък тя е повече от последователна и над десет години е до бразилския модел Херман Николи. Двамата се запознават, когато тя е на 17. 


Каква е нейната рецепта за дългогодишната им връзка? Тя вярва, че е важно често да бъде далеч от Херман.


Няма коментари:

Публикуване на коментар