Зима

Зима
Пролет

5 юни 2016 г.

"Под прикритие"? Застреляйте се!

Кухи, тъпи сцени, и липса каквато и да е дълбочина, освен евтина „екшън“ пропаганда...
 
Някой, който малко от малко се е докосвал до ъндърграунда на България, до прогнилата от корупция „система“ за сигурност, до политическата мафия, гледайки патетичните слова и презентации на „големия финал“ на сериала „Под прикритие“, със сигурност е получил позиви за повръщане. 

Такава лигоч потриса. От петмеза и тъпотията, демонстрирана в т.нар. „най-успешен български сериал“, дето бил продаден по цял сят. Потресени сме от „света“, честно.
 

Финалът на филма направо не ставаше и за индийски сериал. Корупцията в МВР бе показана толкова плоско и идиотски, че даже арестуваха… главният секретар на МВР, ти да видиш. А ГДБОП – о, Боже, бяха представени като извънземни борци срещу мафията. Кухи, тъпи сцени, и липса каквато и да е дълбочина, освен евтина „екшън“ пропаганда.
 

Изобщо няма нужда да коментираме идиотщината по „залавянето“ на биг Боса. Плитък сценарий, недоразвити в дълбочина персонажи, „продуктово позициониране“, от което всяка мутра и всяко корумпе – ченге в България се залива от смях и ташак, защото водевилът, наречен „Под прикритие“, нали се сещате, че свърши, също както на Властта пропагандата. „Мисията изпълнена“ – лошите ги заковаха, а шефът на ГДБОП – в некадърното изпълнение на бившия министър Владо Пенев, тържествува.
 

Един от продуцентите в лицето на Севда Шишманова можеше поне да даде малко по- реален акъл, като се има предвид, че по времето на гангстерските 90-те години, бе чест гост на Илия Павлов и Бацата в Шведския хотел.
 

Като се има предвид кои са сценаристите и „консултантите“ на филма – всичко е ясно. Гледайте руски сериали, бре! Или се застреляйте!



Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар