Зима

Зима
Пролет

1 юни 2016 г.

Когато си потънал в лайна, Кралев, е добре да си траеш

Защото: животът е въртележка и никак не е сигурно докога ще си капия на лицето Бойко Методиев Борисов...
 
На 22 май т.г. АФЕРА публикува: ТЕФТЕРЧЕТО „ВЛАСТ – МЕДИИ = КИНТИ“. ВИЖТЕ КАК СЕ ВЗИМАТ „ОФИЦИАЛНИ“, „НЕОФИЦИАЛНИ“, „КОМИСИОН“ ЗА ДА НЕ СЕ ПИШЕ ИСТИНАТА!
 

На 29 май т.г. темата бе дискутирана при Сашо Диков в „Просто Диков“ по BIT телевизия. Вижте тук: http://www.bitelevision.com/za-edin-drug-tefter-palen-s-pari-medii-i-vlastnitsi/
 

На 29 май т.г. АФЕРА публикува: 9,5 МИЛИОНА ОТ „ОПЕРАТИВНИ ПРОГРАМИ“ ПЛЮС 6,5 МИЛИОНА ОТ „ТОТОТО“ ЗА КРАСЕН КРАЛЕВ ОТ „БОРИСОВ 1“. ОЩЕ ЗА ТЕФТЕРЧЕТО „ВЛАСТ – МЕДИИ = КИНТИ

„19 минути“ на журналиста Борис Ангелов – www. 19min.bg препечатва публикацията на АФЕРА: 9,5 МИЛИОНА ОТ „ОПЕРАТИВНИ ПРОГРАМИ“ ПЛЮС 6,5 МИЛИОНА ОТ „ТОТОТО“ ЗА КРАСЕН КРАЛЕВ ОТ „БОРИСОВ 1“. ОЩЕ ЗА ТЕФТЕРЧЕТО "ВЛАСТ – МЕДИИ = КИНТИ"
 

Във Фейсбук, под публикацията на „19 минути“, министърът на спорта от правителството с министър председател Бойко Методиев Борисов, е коментирал така, обръщайки се към журналиста Борис Ангелов: красен кралев„Боре, цитираш клоаката афера?! Не мога да повярвам!“
 

Първо, ще цитирам Кеворк Кеворкян, който преди дни в своята публикация „Как им висят плъхове от устите“ онагледи ЛАПАЧИТЕ и така:
 

„Сещам се и за един епизод от книгата на Кавъндиш “Вътрешно разузнаване”.
Бившият служител на МИ-5 разказва следната история.
 

В един мразовит зимен ден, в малко селце на стотици километри от Москва, селянин намира премръзнала птица със счупено крило и решава да я сложи в купчина с тор, за да се сгрее.
Малко по-късно по пътя се задава друг селянин, който чува щастливо пеещото птиче, изважда го от купчината тор и го сготвя за вечеря.
 

Според Кавъндиш, в тази стара история има три поуки: Не вярвай, че всеки, който те бута в лайната, е твой враг.
 

Не вярвай, че всеки, който те изважда от лайната, ти е приятел.
 

Ако си потънал в лайна, е добре да си траеш.“
 

Второ, КОГАТО, а не АКО, Кралев, си потънал в лайната, е добре да си траеш.
 

Защото: животът е въртележка и никак не е сигурно докога ще си капия на лицето Бойко Методиев Борисов. Знайно е как шитка капиите си Той. Защото: комплексарството, което има и друга дума – „масонство“ – омешало интересите на зидарите, като септична яма, никога не е индулгенция за измъкване, още по-малко пък за лицемерна „праведност“. 

Защото: когато наречеш някого „клоака“, Кралев, се налага да имаш и сърце, и дупе, да понесеш ответния снайпер. Без да трепериш, без да се гърчиш зад гърба на Бойко Методиев Борисов. Защото: така „битка“ дават само неидентифицираните полови същества, а не МЪЖЕТЕ.
 

Трето, наглостта, арогантността, подобието на напомпана „сила“, произлизащи все и само от ВЛАСТТА, може и СЕГА да ти дават ВЛАСТТА да покриеш и замажеш АЛЧНОСТТА, но животът е въртележка, Кралев!
 

Когато следващият път кацнеш на „клоаката“ „АФЕРА“, като миризлива, зеленясала на цвят, душегубка – муха, внимавай много, ама изключително много внимавай! - с лайната, да не те удавят безвъзвратно.
 

Гъз глава затрива, Кралев.
 

А алчен гъз кръв сере.
 Красен Кралев


Веселина Томова, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар