Зима

Зима
Пролет

13 юни 2016 г.

Сидеров и Симеонов кроили планове за управление на България в стил "Виктор Орбан"

"Срещата с Валери Симеонов е сериозна крачка. Стана ясно, че можем да разговаряме и да си сътрудничим."
 
Това обяви лидерът на "Атака" Волен Сидеров в ефира на бТВ.

В петък, по инициатива на лидера на ВМРО и съпредседател на НФСБ Красимир Каракачанов, Волен Сидеров и Валери Симеонов разговаряха за пръв път от седем години и поставиха началото на политическо сътрудничество. Симеонов коментира лаконично. "Видяхме се със Сидеров и си казахме няколко общи приказки", разказа Симеонов пред журналисти.

Днес Сидеров коментира, че личните отношения не могат да стават залог, защото страда политиката. 


"Стиснахме си ръцете и казахме, че няма да се връщаме към миналото", подчерта той.

"Обединявайки се, ние можем да повлияем на това и на следващо правителство и можем да повлияем на страната си", категоричен бе Волен Сидеров. По думите му България трябва да се движи повече в стил "Виктор Орбан".

До момента трите патриотични формации не са обсъждали президентските номинации. Засега лидерът на "Атака" не смята да се включва в надпреварата. Според него по-добър вариант е общ кандидат на патриотичен блок.

Волен Сидеров коментира отново и речта на президента пред Европейския парламент, в която той бе особено критичен към Русия.

"Господин Плевнелиев показа как не трябва да се държи един президент. САЩ създават напрежение в света, не Русия
. Европа без Русия е слаба", каза лидерът на националистите.

Сидеров говори и за личния си живот.

"Приключи безгрижната ми младост, вече съм баща. Всеки човек преживява някакъв катарзис. Да се пречистиш не е лошо", коментира Волен Сидеров.

За хулиганските си прояви атакистът подчерта, че е сключил споразумението със съда, за да си спести нервите от съдебни дела.



Няма коментари:

Публикуване на коментар