Зима

Зима
Пролет

27 юли 2016 г.

Ценоразписът на една проститутка

Ако можеше всички да взимаме такива "космически" суми...

Винаги сме се питали колко взима една лека жена. 


Разпространеното мнение е, че те не взимат много, когато става дума за България. Обаче по другите страни, в които проституцията е легализирана, жриците печелят, и то доста добре.

Елитна проститутка разкри всичките си услуги, както и тарифата й. Непосредствено преди това тя втрещи всички с откровената си изповед, че предпочита да спи с 10 мъже за 1500 евро, отколкото да работи от 8 сутринта.

„За уикенд мога да спечеля и 3500 евро за общуване, което включва и перверзии, които са доплащат по 200 евро на час. Когато е придружена от богаташи на ден може да спечели до 1000 евро, като в цената е включен и секса”, сподели жрицата.

За допълнителни услуги например орален секс трябва да се заплатят допълнителни такси - 150 евро. Момичетата лесно се оставят в това, защото тук я няма любовната игра и няма съблазън.

Ето и „ценоразписа” на момичето:

5000 евро - за пикник с футболисти.

3500 евро - за уикенда получават само проститутките, които се появяват в медиите като певици, старлети или манекенки.

3000 евро - за един уикенд на луксозна яхта, сезонна проституция и оргии на палубата.

1000 евро - за секс за една нощ.

100 евро - за бърз секс в кола с кокаин и задължително с презерватив.

400 евро - чиста печалба, ако прави секс с двама.


Както се вижда от ценоразписа жрицата на любовта не взима хич малко. Както и тя самата споделя: „за какво да ходи на работа, на която ще се трепе всеки ден, за да взима малко пари, щом може да изкара само за един уикенд около 3500 евро?“.

Права си е жената, все пак. Намерила си е начин да се справя с неволите на живота, и то доста добре.

Може би на българина тези „космически“ суми му се струват нереални и неоправдани за такъв вид дейност. И наистина, като се сетим, че повечето хора в България взимат минимално възнаграждение, за което се трепят цял месец, ни става едно такова странно и несправедливо…

Обаче изведнъж се сещаш, че по света има изключително богати мъже, милионери, които обичат да пръскат своите пари за плътски удоволствия.

При това положение печели бизнесът с проституция. Затова тарифите са толкова високи, а желанието да работиш в тази сфера толкова голямо.

Както казват старите хора: „Който как се е уредил“. Едни стават жрици на любовта, а други просто работят, за да могат да си платят месечните сметки…


Живот ли бе да го опишеш!


No-comment.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар