Зима

Зима
Пролет

10 юли 2016 г.

Украински проститутки изметоха нашенките от Северното Черноморие

Чуждите красавици хващат око с атрактивния си външен вид - руси, дългокраки и с изваяни тела
 
Родните проститутки по морето са на път да бъдат изцяло пометени след нашествието на украинки, които прииждат на цели пълчища от Одеса. 

Евтините момичета по шосетата и по-засуканите край нощните заведения оредяват все повече, а на тяхно място се появиха синеоки хубавици от Украйна. Проститутките от Одеса и Киев буквално са наводнили Варна и курортите около морската столица и се радват на небивалия интерес на самотните български мъже.

Прочутите славянски красавици, подгонени от мизерията в родината, не само че предлагат всякакви екстри на клиентите, а дават всичко от себе си за малко пари. Тарифата за класически секс на източните хубавици била напълно достъпна - 20 евро на час. Пълната програма пък се върти около 30, разказаха родни гларуси, пробвали ласките на съседките по море.

Украинската конкуренция, естествено, тотално смазва мърлявите услуги на родните жрици. Чуждите красавици хващат око и с атрактивния си външен вид - руси, дългокраки и с изваяни тела, украинките изглеждат като богини в сравнение с опосканите нашенки.

„Тия мръсници ни убиха занаята. Мъжете ги търсят, защото те ги учат на тия работи. Професионалистки!", изсъска 35-годишна представителка на древната професия, която от години обикаля из морската градина на Варна. Древният занаят отдавна е препитание на над 150 000 украинки. 


Закъсалите за пари рускини още не са превзели Южното Черноморие, но се очаква и там да изместят родните жрици. Най-горещите точки вероятно ще бъдат Слънчев бряг, Несебър, Созопол и Приморско.


Vsekiden.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар