Зима

Зима
Пролет

19 август 2016 г.

С какво ни привличат жените?

Те не са големи жестове и думи, а малките неща, които оказват влияние, понякога дори и несъзнателно...
 
Жените са невероятно красиви същества. 

Всичко, от формите им до начина, по който се движат, е оценено от мъжете.

Но трябва да признаем, че има някои неща, които мъжете харесват повече от други.

Те не са големи жестове и думи, а малките неща, които оказват влияние, понякога дори и несъзнателно.

Допитахме се до мъжете, за да разберем кои са тези неща, които те наистина забелязват в жените и които искрено ги привличат към тях.

1. Когато имате страст за нещо

Много е сексапилно да видиш, че една жена има страст по нещо. Независимо дали става въпрос за работа, хоби или кауза, да бъдете страстно запалени по нещо показва на мъжа, че сте романтични и искате да се развивате.

2. Когато сте решителни

Изглежда, че в днешно време никой не е решителен. Дори ако става въпрос за обикновен въпрос, свързан с това какво ще се яде днес. Обикновено отговорите са, че няма значение или че няма претенции. Нито едно от това не е истински отговор и определено не помага. Някой, който може да взима решения, е изключително сексапилно и привлекателно за мъжете.

3. Когато се разбирате с приятелите му

Момиче, което може да се „мотае“ с приятелите на мъжа е топ приоритет. Няма нищо, което да прави силната половинка още по-уверена от това да знае, че може да ви остава спокойно за малко време сами с приятелите му и няма да има никакъв проблем.

4. Когато го докосвате

Мъжете обичат докосването, особено когато е със страст. Обичат да виждат, че се чувствате сигурни и защитени от тях и докосването е начин да илюстрирате това. Независимо дали ще се насочите към ръцете, гърба, раменете или гърдите, винаги е добре да демонстрирате физическо внимание.

5. Когато го карате да се чувства полезен

Не можете да стигнете нещо или да отворите упорита консерва? Всички обичат да се чувстват полезни дори и за малките неща, защото това им вдъхва самочувствие и ги кара да се чувстват силни.

6. Когато носите неговите дрехи

Когато носите дрехите на мъжа, които са ви доста по-големи, това е изключително привлекателно. Подсъзнателно показвате, че ви пука и му имате доверие.

7. Когато инициирате секс

Разбира се, мъжете инициират секс много по-често, но ако поемете инициативата и станете доминантни, това много ще се хареса на мъжа. Винаги е добре да се чувствате сексуално желан и мъжете не правят изключения.

8. Когато оценявате нещата, които той прави

Точно като чувството, че е полезен, всеки мъж иска да бъде оценен. Ако ви е взел кафе сутринта преди да станете или ви посреща с вкусна вечеря, благодарете му. Истина е, че връзките са изградени на взаимни компромиси, но това не означава, че не трябва да благодарите.

9. Когато правите нещо, което не харесвате, само заради него

Това е истинска демонстрация колко много искате човекът до вас да бъде щастлив. Именно на тези неща се градят истинските връзки и мъжете със сигурност ще оценят жертвата.

10. Когато носите червило

Колкото и странно да звучи, мъжете оценяват, когато сте положили усилия и когато подчертаете предимствата си. Сексапилните устни са страхотен начин да впечатлите силната половинка и успоредно с това да вдигнете самочувствието си.




Tialoto.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар