Зима

Зима
Пролет

2 август 2016 г.

Историята на секс актрисата Бруки Банър

"Открих себе си, успях в това начинание и направих страхотна кариера..."
 
Това е тя, горещата Бруки Банър. 28-годишната звезда в порно индустрията на САЩ. Зад себе си има 250 филма и много отличия. 

Наскоро тя сподели пред Cosmopolitan за живота в секс продукциите, какво я е тласнало в тази посока и какво смята да прави за бъдещето си.

"Преди 10 години бях най-горещата звезда. Сега съм на 28 години, режисьорите не ме искат. Ще ви разкажа как от „почти законна“, кариерата ми свърши като тази на старата жена“, разказва тя.

Когато всичко започна бях на 18 години. Както се казва на професионален жаргон снимах се „почти законно“. Как попаднах в порно индустрията ли? По това време бях в колежа и общо взето бях затънала в дългове. Имах нужда от пари. Затова отворих вестника и започнах да търся работа из малките обяви. Там попаднах на изненадващо предложение, в което пишеше, че момичетата си докарват по 2 хиляди долара на ден. Е, по-надолу с малък шрифт пишеше, че се търсят само голи модели, но какво толкова – парите бяха добри. След като се обадих на посочения телефонен номер, моята кариера стартира. Така се озовах в офиса на продуцента Джим Саут, който още тогава имаше навика да наема непълнолетни.

Моята кариера в порно филмите започна с няколко фотосесии. Но моята цел беше да изкарам колкото се може повече пари за една година, да ги взема и да избягам надалеч от тази сфера. И така една седмица след постъпването ми при Джим, аз се съгласих да участвам във видео продукция. Сюжетът бе по сценарий за MILF, където трябваше да играя доведена майка.

Часове преди началото на снимачния ден получих обаждане от Ед Палърс, прочут продуцент на аматьорско порно. Той е известен с филмите си, в които са запечатани първите опити на актрисите да правят еротика за възрастни. Това е общо взето едно недоразумение по детски, но е много търсено от публиката. Та Ед ми предложи доста сериозна сума пари, за да заснеме първата ми поява пред камера. Нямаше какво да обмислям, веднага тръгнах към студиото му и заснехме филма.

По-смешното е, че веднага след като завършихме снимките, трябваше да се появя в още една сцена, при това да „го правя“ с режисьора, който по-рано ми написа графика. Това бяха два филма за един ден. Така се появих в света на секс филмите. Струваше ми се твърде много – за един ден две продукции. Е, в следващите две години разбрах, че това е ежедневие.

В следващите няколко години аз бях много търсена, просто ме харесваха, защото бях новото лице в порно индустрията – млада, секси и неопетнена. А режисьорите виждаха, че съм талантлива и че бързо се уча. Имайте предвид, че момичетата, които работят „почти законно“ поради възрастта си, са нещо като ВИП персони.

Те привличат много голямо внимание и затова продуцентите ни бутаха навсякъде. Така влязох във филмите „Палавите малки Нимфи“ и „Тренирани тийнейджърки“. Беше ми изключително забавно да играя тези роли, неочаквано добро преживяване.

Но крайният срок, който си бях поставила, наближаваше. Трябваше да напусна тази индустрия, така си обещах – една година и край. Преди да вляза там аз бях едно обикновено момиче, което си четеше книгите и не се занимаваше с момчета. Но станах порно звезда! Открих себе си, успях в това начинание и направих страхотна кариера.

Една от интересните ми случки зад кадър е срещата ми с прочутата порно актриса Джена Джеймсън. Тя стана известна с ролята си в една оргия с 10 мъже. Аз никога не съм имала вземане-даване с нея, не съм и искала. По-скоро ѝ се възхищавах. Тя беше центърът, красивият акцент в продукциите. Впечатлявах се от това как командва случващото се. Тя имаше толкова силно присъствие и много, много енергия. Джена беше пример за жена, която държеше кариерата си здраво и я направляваше както си поиска.

Но времето излетя, три години хвръкнаха като мигване на окото, а аз от 18-годишна станах на 21. За това време от аматьор станах истинска професионалистка. Снимала съм се в сцени, които никога не бих помислила, че могат да съществуват, ако не беше индустрията – полигамия с партньори, филми с жени, играчки. Правех всичко с ентусиазъм, експериментирах и откривах кое е най-моето.

След като завърших с последния от 250-те ми филми, получих награда на годишните награди на, както им казваме, порно Оскарите. Бях много изненадана, направо шокирана от това, защото не знаех какво означава наградата за самата мен. Не очаквах подобна чест, не се виждах като звезда, която да сияе толкова силно, че да я почетат с такъв приз.

Днес съм на 28 години – доколкото ми е известно, все още съм млада. Но въпреки това кариерата ми смени посоката си, след като станах по-възрастна. Вече не съм на 18, за да се снимам за младите. Явно трябва да мина в друг жанр. През август ще снимаме един филм, но дотогава ще видим какво ще стане. Вече не съм толкова търсена, но нещата в този бизнес са такива – днес си горе, утре не си интересен. 


Вярвам, че още съм в разцвета на силите си. Имам мечта – искам да уча право. Все си мисля, че от опита ми в индустрията съм събрала много качества, които да ми послужат, за да бъда добър адвокат. Порното ме направи човек."


Tialoto.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар