Зима

Зима
Пролет

20 август 2016 г.

Съботен бис (галерия)

Ще подкара ли Михайлов "Трабант"-а Николета, силиконка плаши Ким Кардашиян с напомпани задни части

Няма спор, че клюката на седмицата е отново с адресат Николета Лозанова. 


Според слуховете, след цели 8 години тя отново е притоплила леглото на бившия вратар на националния отбор Николай Михайлов. Преди да подпише договор отново с бившия си турски клуб Мерсин, Михайлов бе ВИП гост в столичните чалготеки. Именно в една от тях посетителите били изненадани, когато видели Николета да се насочва към сепарето на Николай. След което започнали целувки, плеймейтката му поседнала в скута, натискали се като ученици. И това е екс съпругата на Божинов, която бе сравнена от самия футболист преди години с "Трабант".

Двутактовият двигател на Лозанова обаче явно е запалил отново въображението на Николай и той е готов да налива гориво в него. Предстои да видим дали отново вратарят ще припалва "Трабант"-а...

Михайлов и Николета от времето, когато бяха гаджета
Сега "Трабант"-ът вече е тунингован

Прочети още на: http://www.dnes.bg/index/2016/08/20/syboten-bis-shte-podkara-li-mihailov-trabant-a-nikoleta.313064,image2#photo
Сега "Трабант"-ът вече е тунингован

"Майката" на силиконките - Мариана Маринова (организаторка на конкурса Мис Силикон), пък реши да хвърли кърпата на Ким Кардашиян. Тя се пусна по задни части в морски кадър с въпроса "Къде сега е Ким?". Ами и тя е по плажовете, но в малко по-скъпи курорти от Созопол. Наши източници обаче потвърдиха, че Кардашиян е сериозно притеснена от напомпаната изкуствено задница на Маринова и след лют спор със съпруга си Кание е решила отново да увеличи калориите. Защото с Photoshop и малко снимки успя да заблуди феновете, че е свалила 30 кг. А ако продължава така нейната визитка - дупето, съвсем ще зачезне.
Къде е Кардашиян, пита Маринова

И докато задният изглед на Ким е дар от природата и сандвичи с говеждо, то при Мариана се е чиста козметика - самата тя признава, че са й вляли три кила биополимер.

Друга Мис - Антония Петрова, се похвали с дълъг бедър - цели 113 см. Как досега не сме знаели за тази впечатляваща дължина остава загадка, пък и това е само някакви си дестиина сантиметра под световната рекордьорка на подиума - Адриана Скленарникова. Никой отсега нататък да не е посмял да я нарича Тоца Крокодила. Да сте виждали влечуго с такива крайници?

113 см бедър от Антония Петрова

Проблемът на Петрова е, че няма кой да я похвали. Бихме й предложили Софи Маринова, но фолк певицата ни грабна с друго признание. За сефте тя си легнала с мъж, когато била на 10 години. И представете си - даже закъсняла.

"Ние, циганите, сме така. Колкото по-рано се случи първият път, толкова по-добре. Аз даже късничко почнах. Братовчедка ми на 8 въртеше мъжете. Игрива съм си аз, не се правя на девица", откровено си призна звездата. Звезда за пример! Не че е направила някакво семейство, но пък връзките й станаха основа за не една и две сапунки. Сега се е заиграла Гринго, от когото яде бой, но явно при тях любовта е на принципа "Бий ме, обичам те".

Софи Марнова почнала да жули мъже още на 10, но била закъсняла

След раздялата с Ася Капичикова всички следят с коя се "пука готино" Криско. Рапърът бе избран за Ерген на годината в шоубизнеса и със сигурност е привлекателна хапка. Още повече, че е един от малкото изпълнители, които се скъсват от участия и прибира доста солидни суми. Отделно пълни банковите си сметки като продуцент и автор на музика.

Миналата седмица тръгна слуха, че в леглото му се е намърдала кака му Мария Илиева. Седмица по-късно разкритията продължават и за негово ново гадже се спряга пак танцьорка - Цветелина Петрова. За разлика от Капчикова тя е брюнетка.

Любопитно е, че Цвети и Ася са участвали заедно в клипа на Криско "Наздраве", където главната роля се изпълнява от Зуека. Ами освен и ние да кажем на Криско - наздраве! А ако между двамата няма нищо - наздраве за Цветелина, която ще си вдигне цената с реклама, че мачка чаршафите на Криско.

Новата на Криско - брюнетката Цвети

Самата Капчикова пък не вярва да има нещо между Криско и Мария Илиева, сигурно и тя е наясно с факта, че към сърцето и парите му е затанцувала нейната колежка.

Ася ще я гледаме този сезон във "Фермата", където я чака яко бачкане, плевене, садене. Тя обаче не се плашела от селския живот, тъй като се е сблъсквала с него. Продуцентите пък ще се надяват да забие някой фермер и да покачи рейтинга на шоуто.

Дарина Павлова няма нужда от реклама, но явно има нужда от огромна пазва. Тя се показа в нова светлина - с още по-голям размер на чашката на сутиена, а кадърът е от почивка в Сардиния.

Дарина Павлова се хвали с щедра пазва

Благо Георгиев и неговата съпруга Есмер пък са готови за главната роля в сапунката "Докато свят светува". Двойката пак се скарала, а руската танцьорка била шута на татуирания плейбой. Това едва ли е някаква новина, защото те се събират и разделят вече десетки пъти. Явно ревността на татарката е над среднодопустимата, а "слабият ангел" на Ходещия Иконостас често провокира подобни сцени. Следващата седмица ще ви информираме дали са се събрали и дали Джизъса си е направил нова татуировка в знак на любов към Есмер.
Благо и Есмер се скараха за 127 път

Ако не знаете - Жана Бергендорф отново тръгнала по мъже. Тя преживя кошмарни моменти с бившия си Лео, с когото бяха арестувани след побой. После пък певицата бе хваната да шофира под въздействието на наркотици и пак поседя в ареста. Лео пък я изпорти, че двамата редовно се друсали заедно, но той искал ново начало без дрога.

Певицата явно също се оглежда за нова връзка и ново начало. То хубаво, ама докато го намери и ще трябва да влиза във VIP Brother. Тя ще е звездата, която се очаква да генерира най-голям интерес в шоуто. Истината е, че и ще успее да се позакрепи финансово, след поредицата от изцепки, които й понакърниха имиджа и броя на участията.

Жана е готова за нов мъж

Завършваме с Емануела, която също като Жана няма особен късмет в любовта. След като бе натирена от клана Диневи тя се е насочила към бившето си гадже Слави Добрев, известен с прякора Транспорта. Тя се похвали със секси тяло на плажа и многозначителното "Много транспорт минава тук! Пренаселено е". Това или е явен намек, че отново се е качила на транспорта на пернишкия бизнесмен Слави, или че самият Слави трябва да се притеснява ако транспортът е претъпкан с желаещи да проверят билетчето на Емануела.
 Емануела се е завърнала към Транспорта


Александър Попов, Dnes.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар