Зима

Зима
Пролет

6 август 2016 г.

Проблясъци! Евгений Михайлов спрял износа на комунизма

Московецът Михайлов успя – Бокова губи шанс за ООН. Време е да се обезпаразитим и от евгениевци

В отровната сянка на Фейсбук  все повече избуяват словесните „анти” плевели, наторявани обилно от словесна тор.

Думата „демокрация” вече е в пенсия.

Доблест и подлост станаха синоними.

На мода са евроатлантическите ценности – новата хоругва на „страдалците” на социалистическия гнет, които хранят духа и стомаха си, като ровят в тленните останки на онова време с помощта на „Америка в помощ на българи в нужда”.  Те  се  умни и красиви,  всичкознаещи и всичкоможещи, есенцията на есенцията на човешката добродетел. 


Най-обичат да мразят и да съдят в името /и от името/ на евероатлантическите си ценности, които в класическата литература се наричат с конкретни  имена: подлост, меркантилност,
безгръбначие и  безродност, нахалство и духовна нищета.

Ако някой си позволи да напише половин добра дума за руснаците, или да възрази на омразните им постове, веднага бива обявяван за путинофил. Присъдата е окончателна и не подлежи на обжалване. „Антикомунист” и „путинофоб” е единствената парола, на която откликват с любов. За тях няма значение кой си, какви си ги вършил и вършиш по тъмни доби, човекоядец ли си или педофил, антикомунизмът ти дава сертификатът за първо качество човек.

Много сме, силни сме! – крещи истерично набъбналото им от грантове самочувствие, но в действителност са едно село, видно от подписката в подкрепа на интриганта-режисьор, написал писмото срещу Ирина Бокова от името на народа. /И от мое име, без да съм го оторизирал/.  По-малко от 1600 човека са го подкрепили, но ревнаха синхронно „Разпни я!” като милиардния китайски народ.

Евгений е „достоен”, крещеше мини Общността на мразещите в подкрепа на партизанската му акция.  Кухи апологии на падението се конкурират с мисловни бисери на закърняла мозъчна дейност; напълно  в контекста на евроатлантизма, който, очевидно, е издигнал в култ прокапалия морал и глупостта.   


С такива адвокати Михайлов няма да изпише ореол на герой от старото и новото съпротивително движение, но получава лавров венец за спиране на експорта на комунизъм навън. По мнение на последователите му. Комунизмът си остава тук и за… лично ползване от евгениевци.

Бокова изгуби шансове – вече е пета. Но нейната елиминация не стига, за да стане животът ни по-чист. Позорът на юдовщината ще аленее дълги десетилетия на челото на целия българския род. 


Затова е време да си изчистим „къщата” и от екзекутурите  с писмата – „достойните“ крепители на оня режим, влечугите на прехода, новото поколение болшевари със сини рубашки и черни досиета.


Росен Янакиев, Mejdu-redovete.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар