Пролет

Пролет

3 септември 2016 г.

Интегрирана циганка преби Рут Колева

Деница Михайлова и мъжът й, арабин, си говорели, че българите са измамници

Циганка, интергрирана успешно във външно министерство, нападна и преби певицата Рут Колева (на снимката), която й направила забележка. 


Скандалът избухна в четвъртък вечерта на наказателен паркинг на Центъра за градска мобилност в София. И Рут, и Деница Михайлова, известна от сериала “Стъклен дом”, били там, защото паяк вдигнал автомобилите им. След сблъсъка певицата е освидетелствана от съдебен лекар за рани от побоя, заснет и от камерите на паркинга.

Михайлова била придружавана от съпруга си Адил Саид Ахмед ал Шамфари, който е арабин от Оман. Според жена му бил голям инвеститор в България, а според Рут бил свързан с Оманския фонд и фалиралия банкер Цветан Василев.

“Бях на опашката пред гишето и ги чух да говорят на английски, че българите са измамници. Само им направих забележка да не обобщават така и че глобата от 100 лв. не е нищо – в САЩ е 300 долара, шест пъти по-голяма”, разказа певицата. Думите й подпалили темпераментната Деница, която се развикала на Рут. 


Сблъсъкът бил само словесен до момента, в който българката извадила телефона си, за да снима циганката и мъжа й. Тогава Деница Михайлова нападнала Рут и се опитала да изтръгне GSM-а от ръцете й, като я блъскала, удряла я с юмруци и я ритала.

Разправията между двете продължила и пред Пето софийско РПУ, където отишли да подадат жалба една срещу друга.

“Дадох показания в полицията, излезе и медицинската експертиза, която показа множество наранявания. Сега чакаме прокуратурата”, обясни пред “Труд” Рут Колева. Тя добави, че МВР вече е получило записа от камерите на паркинга. “На кадрите се вижда всичко от нападението срещу мен”, каза още певицата.
 

От външно министерство отказаха да съобщят дали ще правят проверка на случая. Уточниха само, че тя не е държавен служител, а работи там по трудов договор.

Пострадалата:
 

"Атакува ме с юмруци и шутове. Каза ми “Наркоманка”, “Ти ще видиш”, “Облечена си от втората употреба”. След което ми показа часовника си и каза, че струвал 30 бона и прочее. На излизане аз тръгнах да снимам това симпатично семейство. Разбира се, последвалото минава границите на всякакви общоприети норми – жената излиза от автомобила и ме напада с юмруци. Пред свидетели. Аз съм в шок, звъня в полицията, която идва и не прави нищо, докато жената с мерцедеса започва да лъже и да обяснява как съм я наричала к*рва и как щяло да ми се стъжни."

Нападателката:

"Наричаше мъжа ми терорист. Шибан сириец. Отивай там, откъдето си дошъл, шибан терорист – по този начин Рут Колева обиждаше съпруга ми. Ние бяхме жертви на расизъм от нейна страна. Отидохме в 19 часа (в четвъртък – б.а.) на паркинга и попитахме защо автомобилът ни е там. Междувременно Колева видимо в неадекватно състояние се намеси в разговора и започна да ръси на английски страхотни ругатни. Сдърпахме се за телефона й и пострадаха ръката и рамото ми. Виждат се и щети по носените от мен гривна и часовник. Лицето на мъжа ми е издрано."

 Деница Михайлова

Няма коментари:

Публикуване на коментар