Зима

Зима
Пролет

2 септември 2016 г.

Да си над 50 не е порок, а красиво! (галерия)

Звездите, които изглеждат фантастично

Днес Салма Хайек навършва 50 години, но както се вижда холивудската актриса от мексикански произход продължава да изглежда блестящо.

Същото може да се каже и за нейната колежка Хали Бери, която завъртя половин век преди няколко седмици. Носителката на "Оскар" редовно споделя свои секси снимки по бански в Instagram, за да докаже, че продължава да изглежда невероятно, точно каквато беше и като момиче на Бонд.

В света на известните е пълно с красавици, които предизвикат завист със своите перфектни тела и визия, въпреки, че вече са прехвърлили 50-те.

Миналата седмица 51-годишният секссимвол Елизабет Хърли също сподели своя снимка по бански в социалната мрежа, за да докаже, че стройната ѝ фигура продължава да вълнува мъжете по цял свят.

Наскоро 58-годишната Шарън Стоун също публикува свой горещ кадър по бански на излизане от басейна и веднага разгорещи емоциите на своите многобройни фенове.

Освен дотук изброените звездни дами със сензационни тела могат да се похвалят и над 50-годишните Синди Крауфорд, Брук Шийлдс,  Йоланда Хадид и др.

Салма Хайек
Елизабет Хърли е на 51
Брук Шийлдс е на 50

Шарън Стоун е на 58
Робин Райт е на 50
Ел Макферсън е на 52
Сара Джесика Паркър е на 51
Деми Мур е на 53
 Синди Крауфорд навърши 50 в началото на годината
Хали Бери наскоро навърши 50
 Йоланда Хадид - майката на Джиджи и Бела e na 52


Няма коментари:

Публикуване на коментар