Зима

Зима
Пролет

6 септември 2016 г.

Dacia Duster получи „черна версия”

Версията Black Touch се предлага за 17 100 евро

Dacia обнови кросовъра си Duster, като основата разлика от досегашния модел е наличието на нова версия, носеща името Black Touch.

Всъщност тя заменя досегашното най-високо ниво на оборудване на всъдехода, като включва черна гланцирана решетка на радиатора, както и боядисани в същия цвят корпуси на огледалата. Налице са още фарове срещу мъгла с хром по краищата си, 16-цолови джанти и черни стойки.

Салонът на тази версия също е предимно в черно, като включва гланцирани елементи и кожен волан. В оборудването са включени всички системи, достъпни за модела, включително навигация Media Nav Evolution и камера за заден ход.

След обновяването си Duster ще продължи да се предлага със същите мотори, както и досега. Това са два бензинови агрегата – със 115 и 125 к.с., както и дизели, развиващи 90 и 110 к.с. Системата за задвижване на четирите колела е достъпна само за дизела със 110 к.с. и за бензиновата версия със 125 к.с.

Базовият модел на кросовъра стартира от 11 900 евро, а версията Black Touch се предлага за 17 100 евро. Между тях са разположени нива на оборудване Silver Line, което включва допълнителен климатик и струва 13 590 евро, както и Lauréate Plus, при която налице са круиз-контрол и парктроник. Тя е оценена на 16 100 евро./Automedia.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар