Зима

Зима
Пролет

24 октомври 2016 г.

Хубавите БАДЖАЦИ на Жени Марчева разбиха кампанията

Втора седмица Жени Марчева (по)разголва хубави крака.
 
Факт. Само с президента беше "по-прибрана". СРАВНИТЕЛНО. И? Дочака да я "праснат" с брутален "комплимент" за "ХУБАВИТЕ БАДЖАЦИ".

"Занимавате се с английския на Бареков, при положение, че в държавата е пълен батак", избухна Николай Бареков и накъса вестника. "Ей, т'ва ще е съдбата на парцала "Таймс"".

Бареков се ядоса заради желанието на Жени Марчева да преведе произволно заглавие и част от материал от The Times - вестник, с който се снима във фейсбук.

"Моля те, едно изречение да прочетеш или да го преведеш", продължи да настоява Жени Марчева.

Бареков заяви, че "няма да участва в изпит" и непосредствено преди да си тръгне отправи предупреждението - "Ако няма да говорим по темата, ще си тръгна от студиото, приключваме разговора. Оставям хората да се насладят на хубавите ви баджаци тази сутрин и приключваме”.

"МОЛЯ?! На хубавите ми какво" - взриви се Марчева.

"БАДЖАЦИ! Какво казах?", повтори невъзмутимо Бареков.

"Николай, хайде да станем, станете, станете, моля ви, и прочетете. Колеги, моля ви. Има ли начин това изречение, не, няма начин. Добре... Николай, седнете.

В този момент Бареков се изнесе устремно от студиото.

"Къде отивате?... Николай Бареков. Николай, върнете се, за да продължим разговора. Е, не, съжалявам много, мъж няма да гоня. Надявам се г-н Бареков да се върне! Но това с определението за моите крака беше изключително грозно", влезе в обяснителен режим Жени Марчева.

"Наистина ли си тръгна, да, наистина си тръгна. Съжалявам много, драги зрители, но Николай Бареков не иска да говори с мен", примири се тв водещата.

"Не приемам поведението му и отношението му към мен като журналист и като жена. Това беше дъното. Той трябва да е широко скроен. Когато публикуваш снимка как четеш "Таймс", покажи, че английският ти се е подобрил. Трябваше да демонстрира, че е преминал първо ниво, но не успя", обясни се и пред колежките си Марчева.

Така след "клонирането на Орешарски" в събота, най-после нещо "свежарско" - "Баджаците на Жени Марчева" ще се превърнат в хит на кампанията. Слоганът вече е реднат: "Гласувайте за баджаците на Марчева, пропуснете Цачева и Радев".

"Съжалявам, че не се получи интервю днес по bTV, но самата водеща и нейните началници не бяха предвидили да има такова. Бях поканен за пореден път, за да бъда унижаван и подиграван по поръчка на началника, в случая - от една доста разголена и непристойно облечена "журналистка", заявява в позиция на "България без цензура" Николай Бареков.

"Една доста разголена и непристойно облечена "журналистка" дали няма да се превърне в "запазена марка" на Жени Марчева, която, ако не си вземе отпуск, следващия уикенд може би ще се барне като монахиня.



bgsniper.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар