Зима

Зима
Пролет

24 октомври 2016 г.

Страст или любов

Когато за първи път започнете романтична връзка с някого, вие лесно може да се заблудите, че става въпрос за любов, особено ако прекарвате повече време с този човек в спалнята.

Първите етапи на една връзка са горещи и много страстни, но още тогава човек би могъл да усети дали тази връзка може да има бъдеще.

Това, че между вас и новия ви любим има силно сексуално привличане, уви, не означава, че отношенията ви ще прераснат в нещо повече.

Може и вие самите никога да не заобичате въпросния човек и дори да не го харесвате особено като личност и въпреки това да умирате да го виждате без дрехи.

Ето и пет знака, че във вашия случай става въпрос за страст, а не за любов:

1. Не виждате бъдещето си с този човек

Ако се усещате, че никога не мислите за бъдещето си с този човек и дори не си се представяте да бъдете заедно завинаги, значи нещо в отношенията ви не е налице. Може да изгаряте от страст всеки път, когато се виждате с него/нея, но ако не можете да си представите да прекарате Коледа или Великден с тази личност и да я представите на роднините си, значи сте с него/нея единствено заради хубавия секс.

2. Вие не знаете лични подробности за този човек

Ако с този човек комуникацията ви опира само до прага на спалнята и се върти около секса, то значи вие нямате интерес (един спрямо друг) да се опознаете по-дълбоко. Вероятно не ви интересуват всички банални и глупави подробности за живота на вашия нов, горещ любим, но това реално са едни от основните елементи на любовта – да знаеш всички нелепи подробности относно своята половинка.

3. Искате да останете с него/нея в леглото си цял ден

Ако с този човек дори не ви и хрумва да излезете на кино или на ресторант, а срещите ви винаги са секс рандевута в дома на някого от двамата или на хотел, тогава шансовете ви да се опознаете с него/нея не са големи. Явно вие сте обсебени само от страстните си нощи, а не от личностите си.

4. Вие разговаряте единствено чрез есемеси

Ако с този човек непрекъснато си разменяте еротични и провокативни есемеси, тогава шансовете ви това между вас да е само похот, са доста големи. Двойките между които има шанс да възникне любов, се опитват да общуват и по други теми, извън секса.

5. Единственото нещо, което чувствате когато сте с този човек е похот

И накрая, ако единствената ви емоционална реакция около този човек е свързана с хормоните ви и желанието ви за секс, тогава е сигурно, че става въпрос за страст, а не за любов. Една връзка трябва да разполага с по-голям спектър от емоции – от щастие и радост до тъга и разочарование. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар