Зима

Зима
Пролет

16 октомври 2016 г.

Стефан Данаилов: Борисов добре знае, че ако загуби поста, не е ясно как ще се върне

"Сегашният президент какво направи - тръгна да бие шамари на руснаците..."
 
"Когато ми беше съобщена идеята за ген. Румен Радев, аплодирах и застанах плътно зад него. Моята интуиция говори, че това е човекът за промяната."

Това каза Стефан Данаилов по бТВ.

"От случващото се в страната вярвам, че той ще поведе на изборите. Нашите избиратели са в такова въодушевление. Страх ме е да не стане измама, като при мен. Имаме сведения за фалшифицирането и купуването на гласове. 


Хората са узрели за несъгласие. БСП  беше против задължителното гласуване и това квадратче: не гласувам за никого. Това беше популизъм. Голяма идиотщина. 

Аз съм от военно семейство и имам афинитет  към армията. Генералът си е генерал. Кандидатурата на генерала дойде късно, не е плод на ухажване. 

Кого плаши сега Борисов.  Увеличават заплатите на учителите и лекарите. Това какво е?! Борисов не е от вчера. Той добре знае, че ако загуби поста, не е ясно как ще се върне. Не се знае кой кого. 

Сегашният президент какво направи - тръгна да бие шамари на руснаците. И кой изпати от тези взаимоотношения? Потокът отиде в Турция. Генерален секретар на ООН  не се случи. Много грешки се направиха."


Няма коментари:

Публикуване на коментар