Зима

Зима
Пролет

26 ноември 2016 г.

Съботен бис: Бог хвърлил юфката и избрал свой наместник - Азис (галерия)

Винаги съм твърдял, че родният шоубизнес има нужда от повече смирение.
 
Е, тази седмица стана ясно кой е богоизбраният. Азис се самопровъзгласи за пратеник на Бог със специална мисия. Още не я знаел, но щяла да бъде важна.

Може би малцина си спомнят, че Азис стартира кариерата си с албум с религиозни песни, към който имаше и плакат на изрусения тогава на кичури певец. В този период с него се свързала непозната жена. Тя му споделила, че Господ я събудил посред нощ и я накарал да застане пред рекламния постер на албума, който дъщеря й била закачила в стаята си.

"И тогава Бог ми прошепна послание, което трябва да ти предам. То гласи: "В ден на напаст, ти ще ме призовеш, аз ще те спася и ти ще ме прославиш!", рекла госпожата на ромския изпълнител. Но срещата му с Бог била още в детските му години в Костинброд.

Една нощ се събудил и излязъл в градината. Там видял мъж, облечен в бяло, който ръсил юфка по земята. Баба му обаче разкрила истината - това бил Исус, а юфката всъщност била манна небесна. Благодарение на него той развил и таланта си. Цялата история звучи малко по македонски. А и не ми се вярва Исус да е прескочил от Скопие до Костинброд. Другият извод е, че Бог си пада по ориенталските ритми и щрака с пръсти, след като е дал благословията си именно на Азис. Да пукнат завистниците в попа и хип-хопа...

Божият наместник Азис

Наскоро Ники Михайлов се завърна изненадващо в националния отбор по футбол, но на кой му пука? Важното е, че ще става баща! В началото на седмицата букмейкърите даваха равни шансове да родят от богоизбрания на футболния терен на Николета Лозанова и някаква мистериозна бизнес дама, която дори била учила. Един вид изборът бил между началното училище и университета. Но пък Лозанова била с някакъв крак напред в социалните мрежи. В галерията можете да сравните дали наистина това е нейният крак.


В края на седмицата пък за нова изгора на Михайлов изскочи фолкпевицата Анелия. Двамата имали връзка от шест месеца, но я пазели в тайна. Интересно от кого? Николета, Анелия - се таа брат...


Въпреки че роди наскоро, Черната Златка отнесе приза "Майка на годината". Нямам нищо против нейната функция на майка, но как точно организаторите решиха, че призът е за нея. Тя тепърва ще се доказва като майка, а поне два милиона българки също могат да претендират за това звание с далеч повече мотиви. Но истината е, че Гергана, Даниела или Мария не носят звучното Черната или Русата пред името си.

Един от големите хитове на седмицата бе новината, че фолкпевецът Галин и колежката му в попа Дара са гаджета. Двамата се запознали в чалготека и хоп - пратиха ги под завивките. Галин е от мъжете, който през последната година-две му се налага да чисти имидж и да доказва, че не е минал на другия бряг. Само той и Евгени Минчев знаят истината, но пък клюката гласи, че Галин отрупвал с подаръци Дара и обикаляли заедно нощните клубове. Дара отрече и чисто пиарски заяви, че няма време за мъже, защото записвала нова песен. Да се чуди човек как родните певци по 24 часа са в студио, а накрая ефектът - краткотраен. Всъщност Дара бе забелязана от някакъв странен американски влогър, който видимо е мулти-култи и подходящ за новата вълна на толерастия в Европа.

Снимката на седмицата принадлежи на кубратовата булка Андреа, която се похвали, че била пробила в Русия. Не стана ясно в кой град е пяла, но пък не изключваме възможността нейният PR да смята Русия за град. Но в случая ни трогна снимката към информацията. Блондинката е заложила на сексапил с прозрачно черно боди, а на показ е извадена силиконовата й гръд. Някой така се е старал да изчисти всички излишни извивки по тялото на Андреа, че дори е замазал и зърната на гърдите й. Така се е родило нещо като визия, която може да убие всяка еротична идея.



Бяхме позабравили Куини Алис, която за кратко стана известна като гаджето на Благой Георгиев. После се била наместила в чаршафите на милионерския наследник Вълчо Арабаджиев, но и там лав сторито се разсъхнало. И сега горката Куини била без мъж. Тази лична трагедия се дължала на черна магия, а 20-годишната студентка била притеснена, че ще остане завинаги без мъжко рамо до себе си. Но пък на 20 години такива страдания изглеждат леко нелепи...


През седмицата телевизия Планета събра чалга войнството в зала "Арена Армеец", където певици и певци демонстрираха последните виждания за визията си. Мария заложи на скромен тоалет, който едва прикриваше даденостите й, но за модна грешка единодушно бе избрана Емилия. Певицата наскоро дари Коко Динев с дъщеря, а кой стилист реши, че толкова скоро след раждането трябва да облече прилепнал клин.


Александър Попов, Dnes.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар